Három balliberálishergelő trend 2019 tavaszára!

2019. január 23. 07:27

Kurtz ezredes
Tutiblog

A népfelség elve hirtelen mégse jó, mert a felséges nép elkezdett neki tetsző vezetőket választani világszerte.

„Népfelség elve

Ez a módszer azért különösen édes, mert az ő szellemi termékük gyümölcse. 230 éve ők fejezték le érte szisztematikusan a teljes francia arisztokráciát, mára azonban hirtelen mégse jó, mert a felséges nép elkezdett neki tetsző vezetőket választani világszerte.

Dr Orbán Viktor Miniszterelnök Úr az egyik első volt ezen, számukra nagyon nem tetsző vezetők mára hosszúvá terebélyesedett sorában. Duterte, Trump, Bolsonaro, Fico, Fidesz, PiS. Biztos nagyon szar dolog lehet, ha ezek egy általad kifundált és csodálatosnak tartott rendszerben vernek hülyére azon szabályok keretein belül, amelyeket egyébként te magad alkottál.

A sok okos tudós elme máris elkezdett új szabályok után követelőzni. Legújabb kedvencük például az értelmi cenzus nemes eszméje, hogy a sok buta fideszes végre ne szavazhasson a Fideszre. Csak gondolatkísérletként külön hatalmas húzás lenne, ha nekik engedve bevezetnénk, és a diplomás, jólkereső válogatott elit immár hétkilencedekkel küldené be a Parlamentbe Magyarország Valaha Volt Legcsodálatosabb Politikai Erejét. A sok okos pulóver ott állna megint megfürdöve, és értetlenkedne Olgának… Mondjuk a videoblogján.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/141929

Ajánljuk még a témában