“S rendezni végre közös dolgainkat”: LMBTQ-ügyeink

2019. január 22. 07:13

A közszolgálati sugárzás határozottan erőszakosabb szintre emelte az LMBTQ-közösség tagjait célzó üzeneteket. Minket.

2019. január 22. 07:13
Lehotai Orsolya
Mérce

„A köztévé M5 csatorna »Ez itt a kérdés…« címmel sugárzott műsora múlt heti adásának homofóbiája egy átfogóbb, genderellenes-nacionalista ideológiai ernyő alatt értelmezendő. A műsorban alkalmazott retorika és a közszolgálati sugárzás határozottan erőszakosabb szintre emelte az LMBTQ-közösség tagjait célzó üzeneteket. Minket.

Veszélyesen moralizáló és szándékosan ártó, ostoba jelszavakkal teleaggatott, tudománynak álcázott nonszensz volt maga a műsor –  az adófizetők pénzéből. Igen, az LMBTQ-személyek pénzéből is. Mintha a legrosszabb rémálmomat játszották volna le a képernyőn, és még pénzt is kértek érte a »köz szolgálatáért«.

A nyilvánvalóan rosszindulatú és hamis állításokkal nem szeretnék foglalkozni, azt Kanicsár Ádám  és Milanovich Domi egy–egy cikkben már viszonylag átfogóan és meggyőzően megtették. Ezúton is köszönet érte. Ami foglalkoztat, az az, hogy milyen ellenállási lehetőségeink vannak és szükségesek ilyen propagandasztikus köztévés adás után mind a közösségünk részéről, mind a magukat  (baloldali) szövetségesnek vallók részéről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. január 22. 19:02
LMBTQ? Akkor te most melyik vagy leányom?? Csak óvatosan! Nehogy megsérts valakit is!!
antioxi
2019. január 22. 17:59
Csak kötelező ne legyen!
Volo
2019. január 22. 16:03
A fa...szom sem foglalkozik veletek! Csak ti foglalkoztatjátok magatokat, az emberek elé citálva a szaros dolgaitokat! Senki nem megy el bámulni s a hálószobátokba, hogy ki kibe meríti, azt, amije van. Na ezért jöttök mindig s toljátok a gusztustalanságotokat az ember képébe! Kussoljatok már!
hzte90
2019. január 22. 14:26
Ha a deviáns söpredéknek nem tetszik, hogy a fajtájukat és a gusztustalan életvitelüket itt nem támogatják, takarodjanak ki nyugatra, ott eltűrik a gusztustalanságaikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik