Puskás

2019. január 22. 11:44

Magyarnak lenni külföldön annyit jelent: Puskás. Egy fokkal jobb, mint ha a jelenlegi miniszterelnök miatt kellene magyarázkodni.

2019. január 22. 11:44
Kövesdi Péter
Népszava

„Magyarnak lenni külföldön annyit jelent: Puskás. Ami – lássuk be – egy fokkal jobb, mint ha a jelenlegi miniszterelnök miatt kellene magyarázkodni, de azért távol áll attól az önképtől, amit évszázadok óta igyekszünk kialakítani magunkról. 

Nemrég beszélgettem Kukorelly Endrével, aki azt állította, hogy Puskáson kívül semmi érdemlegeset nem tud a magyar sportról a világ, ezért minden fillér, amit az úgynevezett országimázs miatt öntünk az élsportba, feneketlen kútba dobott pénz. A látszat kedvéért egy kicsit vitatkoztam vele (tényleg csak kicsit, mert azért alapvetően én is így gondolom), de a napokban egy nemzetközi szimpózium meggyőzött arról, hogy a tények makacs dolgok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sundabunda
2019. január 23. 01:46
Kövesdi, Te Isten barma! Hogyan lehet ekkora idiota valaki? Szegeny anyad, ha ezt tudta volna , becserelt volna Teged egy jatekmajomra!
Akitlosz
2019. január 22. 21:06
"Nemrég beszélgettem Kukorelly Endrével, aki azt állította, hogy Puskáson kívül semmi érdemlegeset nem tud a magyar sportról a világ, ezért minden fillér, amit az úgynevezett országimázs miatt öntünk az élsportba, feneketlen kútba dobott pénz." Ez igaz, de akkor is igaz lenne, ha mindent tudna a világ a magyar élsportról. Mert mint írtam az élsport nem fontos. Jobb lenne ha a világ a földrajz, a történelem órákon és tudományról tanulva szerezne tudomást Magyarországról.
Peter8811
2019. január 22. 20:29
Magyarnak lenni fél nyugdíj, és bő gatya.
Akitlosz
2019. január 22. 20:26
Már miért kellene belátni? Puskás csak egy régen halott sportoló, márpedig ha létezik valami, ami nem fontos dolog, akkor az az élsport. Az csupán cirkusz a cirkuszra vágyóknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik