Náci bohócok

2019. január 22. 07:16

A hallgatás élesebben hasítja ketté a magyar közgondolkodásra ereszkedő sűrű sötétséget, mint az eddigi ordítozás.

2019. január 22. 07:16
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Eddig gátlás nélkül ragasztották bárki homlokára az antiszemitizmus, a rasszizmus, a kirekesztés undorító bélyegét, ehhez elég volt annyi, hogy az illető mást gondoljon a világról, mint ők. Elképesztő vehemenciával támadták a nemzeti gondolatot attól a perctől kezdve, hogy az éledezni kezdett több mint negyvenéves kényszerű álmából. Ha valaki kilógott az általuk egyedül üdvözítőnek tartott globalista, internacionalista, multikulturális sorból, azt azonnal haladásellenes nacio­nalistának, sovinisztának, magyarkodó, árvalányhajas, mucsai bunkónak nevezték, de mindezek csak finomkodó álneveik voltak az igazából gondolt vádnak: Náci!

Ha lankadt a társadalom náciveszélyérzete, akkor gyorsan előhúztak egy figurát a kalapból, emlékezzünk csak Bácsfi Diána tündöklésére és bukására. De a MIÉP parlamentbe jutása végképp elvette az eszüket, a Jobbik megalakulása pedig csak fokozta az elmebajt. És hiába figyelmeztetett több higgadt, okos közszereplő is arra, hogy végzetesen meggyengíti immunrendszerünket, ha minden piszlicsáré helyzetben farkast kiáltunk, mert épp akkorra leszünk teljesen hiteltelenek és hitetlenek, amikor tényleg előbújik a fenevad, mára mindenki náci lett szemükben, aki nem Orbán-fóbiás.

Éppen ezért rendkívül beszédes a csend most a balliberális oldalon, amikor a Jobbik szkinhedmúltú elnökének újdonsült felesége, nem mellesleg a pártnak dolgozó jogász, többször is náci karlendítéssel pózol a kamera előtt az esküvőjén. A máskor géppuska-gyorsaságú sajtójuk döcögve vette át a hírt is, a vérmes, letaglózó publicisztikák sora pedig végképp várat magára. Ez a hallgatás élesebben hasítja ketté a magyar közgondolkodásra ereszkedő sűrű sötétséget, mint az eddigi ordítozás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2019. január 23. 12:47
Hogy mennyire tanulékonyak Angela Merkelék az AFD elleni harcban, és mennyire hasonlítanak Orbánra, itt a 12. perctől ebben a videóban megtekinthető. (németül tudóknak) https://youtu.be/WSmWjmF1pMU?t=720 Arról beszél, hogy csökkentik a Bundestagban a képviselők számát, több lesz a direkt-mandátum (amire az AFD-nek 15-20%-al nem lesz esélye), és átszabják a választási kőrzeteket. (akár a Fidesz) Ezt a módszert már alkalmazták sikeresen a Berlinben, amikor a keletnémet komcsikat akarták visszaszorítani. Kevesebb képviselője is lett a keletnémet utódpártnak. (onnan tanulhatta el a Fidesz)
küllő
2019. január 23. 12:39
Gajdics gajdics te kiselejtezett komcsi - köpönyegforgató ! Egyre szánalmasabb vagy.
Akitlosz
2019. január 22. 23:03
Bár jönne már az a fenevad! Sz'al kár, hogy nem igaz az, amiért a liberálbolsevisták folyton sivalkodnak. Nekik már az Orbán kormány ténykedése is sok, ők töredék ennyire képesek csak, pedig úgy normálisan inkább kevés. Még, még, még, ennyi nem elég!
GV0917
2019. január 22. 23:03
Kedves Főszerkesztő Úr! Nagyon haragosnak tetszik lenni! Nem kell ezt a kutyakomédiát komolyan venni. Azt meg különösen nem, ha saját fél-borsó nagyságú agyvelővel rendelkező őstulkok amolyan "polgárpukkasztó" habitusban ugrándozva a karjuk, mint a cséphadaró... és a szemafor -bikavadító ütemben csápolnak..Ne a mozdulatot figyeljék, hanem a hacukát....a XIX: és a XX: sz. végét és elejjétA Piros szoknya és a Schneider Fáni!!! a hosszú ideje volt sláger. Még a .Nagy-Hortobágyi biga sokáig a Népbolttá átalakult társbérletben a munkás szállás tornácán- ha nem esik. Ja, vagy nem ismered Ottó? Schneider Fán ide azt mondta- nem kell néki piros szoknya... Inkább kell neki Gigerli....."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik