Vigyázat, lopják a Balatont!

2019. január 22. 12:18

A rabszolgatörvény árnyékában átnyomták a területrendezési törvényt is.

2019. január 22. 12:18
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Vigyázat, lopják a Balatont!

A rabszolgatörvény árnyékában átnyomták a területrendezési törvényt is, és mostantól Budapestről, kormányrendeletben fogják megmondani azt, hogy hol, ki és mennyire tudja majd beépíteni szállodákkal a Balaton partját. Mészáros Lőrinc és Tiborcz István mostanra gyakorlatilag felvásárolta az egész partvidéket - a következő években pedig több milliárd forint EU-s pénz fog a régióra ömleni turizmusfejlesztésre.

➡️ Ez a pénz se a helyi vállalkozókhoz jut majd, hanem Orbán házi oligarcháihoz! A Momentum Mozgalom helyi szamizdatot fog osztani, hogy felhívjuk a lakosok figyelmét arra, hogy ellopják tőlük a Balatont.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2019. január 23. 14:11
A Balatont nem loptak el, a Momentum viszont nem tud elszamolni a magyar adofizetoktol kapott kampanypenzzel. Azaz OK loptak el a MI penzunket.
bormat13
2019. január 23. 13:26
Jó lenne, ha a Momentum elszámolna az adófizetőktől kapott kampánypénzekkel! Addig HALLGASS a nevük!
qwrtzq
2019. január 23. 01:58
helyi vállalkozók? szállodaiparban? most ez a hülye nő leisztinger lepusztult SZOT üdülőire gondol, vagy senki nem mondta el neki, hogy a zimmer feri csak egy vígjáték?!
Pusikas
2019. január 22. 21:19
NO LIMPIA NO BALATON NO ÉSZ !!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik