Nácibűz

2019. január 22. 09:16

Úgy tűnik, minél erősebb a Jobbik antiszemita, nácipárt jellege, annál inkább vonzódnak hozzá a „demokratikus pártok”.

2019. január 22. 09:16
Bán Károly
Magyar Hírlap

„Sneider Tamás, az újabban magát szociális néppártként meghatározó Jobbik elnöke, az Eger környéki szkinhedmozgalom legendás alakja, akit 1992-ben felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek egy cigány férfi megverése miatt, saját esküvőjén is nagyot alakított. Hogy a nagyjelenetet előre megrendezték, vagy csak úgy spontán történt, nem tudhatjuk, mindenesetre az ara szíveválasztottja nyakában ülve többször is náci karlendítéssel pózolt a kamera előtt. 

Említhetjük továbbá egy másik korábbi alelnök, Szávay István még szintén friss esetét, amikor is a Jobbik még mindig a helyén lévő parlamenti képviselője arról beszélt, hogy előző este leütött egy nőt, aki »beszólt, hogy nácibűz van«. »Én meg leütöttem, hogy büdös zsidó! Pakk!« – mondta a szociális néppártos a telefonba, aki párttársának mesélve, áldozatát kigúnyolva azt is hozzátette: »Egy igazi ilyen kampós orrú rohadék volt.«

Úgy tűnik, minél több olyan tény lát napvilágot, amely a Jobbik antiszemita, sőt nyíltan nácipárt jellegét erősíti, annál inkább vonzódnak hozzá a magyarországi »demokratikus pártok«. Sőt, most már nem csupán a pártok keresik a Jobbik kegyét, hanem társadalmi mozgalmak is megpróbálják szalonképessé maszkírozni. És közben terjed a nácibűz...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2019. január 22. 15:31
Karcsikám te nyalógép. Ha engem le muszlimozol, vagy nácizol, akkor lesz 1 nagy bunyó, és elfeledjük. De ha azt mondod rám zsidó! Akkor te rögtön rasszista, neo- náci, fasiszta és a többi vagy egész életedre. Óvatosabban viselkedj ,az utca jobb oldalára ne integess az ismerősödnekj!
rajgy
2019. január 22. 13:25
A Fidesz-LAKÁJMÉDIA kétségbeesett próbálkozása, hogy éket verjen az ellenzék közé, hogy gumikalapáccsal rést üssön az ellenzék várfalán. .........Szávay István még szintén friss esetét............ Még a "lerágott" Szávay ügyet is felmelegítették a spájzból, mert semmi újat nem tudnak már kifőzni.
dakotasámán
2019. január 22. 12:46
"Úgy tűnik, minél erősebb a Jobbik antiszemita, nácipárt jellege, annál inkább vonzódnak hozzá a „demokratikus pártok” " hülyegyerek, , nagyon kilóg a lóláb, miszerint nácinak kell a Jobbikot beállítani, és ezzel a közös ellenzéki jelölt állítást megakadályozni. azért nem semmi az a cinizmus és pofátlanság, amivel egy antiszemita plakát kampányt folytató szekta beszél antiszemitizmusról és nácizmusról. egyébként megfigyelted, hogy változnak idők ? hogy is volt az, amikor a liberalizmus jelenlegi legfőbb ellensége, zorbán a liberális internacionálé alelnöke volt ?
belpestilibsi
2019. január 22. 12:41
LOL, hirtelen milyen fontos lett nácizni a Jobbikot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik