Még nem fogtam fel

2019. január 21. 12:12

A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád!

2019. január 21. 12:12
Vajna Tímea

„Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé... Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál. A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon Szeretlek! ”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. január 22. 08:54
Ha a ballibsik egyik hazug ládája halt volna meg , a baloldali lapok talpig gyászba borulva könnyeznék...Sőt Brüsszelben juncker-merkel meg a többi háborúbűnöstársai szobát neveznének el róla.
karajos
2019. január 22. 06:02
Ez egy tiszta üzleti kapcsolat volt. Veszek pin@t, adok pénzt. Nem kell ezt tovább szinezni. Timi, menj feleségül egy 75 éves, panellakásban lakó, havi 80'000.- forintból élö nyugdijashoz. Akkor talán visszakapsz egy keveset az elveszitett szavahihetöségedböl. Részvétem? Lehet róla szó, de nem neki.
Messzeföld
2019. január 22. 05:05
Részvétem!
annamanna
2019. január 21. 22:44
Egy hosszú betegség is nyilvánvalóan rosszabbra fordul, rosszabbodik, amikor közeledik a vég. Egyébként ilyenkor a betegek kórházban kötnek ki. Esetleg kórházból ki-be járnak, amíg végül teljesen végük nem lesz. Lehet TUDNI, hogy az állapot rosszabbodik, több segítségre, sőt KÓRHÁZI ÁPOLÁSRA van szükség. Ezt mindenki TUDJA, aki már végigélte egy rokona hosszas betegségét, halálát. Ez nem úgy megy, hogy van egy hosszú betegség, amiből SEMMI NEM ÉSZREVEHETŐ, mert a beteg tökéletes egészségnek örvend, aztán egy pillanat alatt beáll a halál. Nem létezik ilyen HOSSZÚ BETEGSÉG, csak olyan létezik, ami KOMOLY ORVOSI SEGÍTSÉGET ÉS ÁPOLÁST IGÉNYEL. Azt drágám ápolni kell, kórházba kell vinni, orvosokhoz, vizsgálatokra rohangálni vele, folyamatosan figyelni, ellátni, kiszolgálni, törődni vele. Nem lehet közben Svájcban viháncolni. Amíg beteg valaki, OTT KELL LENNI VELE, MERT NAGY SZÜKSÉGE VAN RÁ, például arra, hogy ugye NE EGYEDÜL KELLJEN MEGHALNIA. Ott szoktak állni a rokonok a halálos ágy mellett, hogy elkísérjék, segítsék, elbúcsúzzanak tőle, ez ÍGY VAN, EZ A TERMÉSZETES, és aki ezzel homlokegyenest ellenkező módon viselkedik, az embertelen PSZICHOPATA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik