Az ügyészség a Fidesz politikai megrendeléseinek végrehajtója

2019. január 21. 16:23

A Fidesz egyre több eszközt vet be, hogy megfélemlítse az ellenzéki képviselőket és megakadályozza őket a munkavégzésben.

2019. január 21. 16:23
LMP
MTI-OS

„Az ügyészség állásfoglalása szerint a képviselői jogaikkal élni akaró ellenzéki képviselők követtek el törvénytelenséget, és nem az őket jogalap nélkül bántalmazó biztonsági szolgálat. Egyértelmű, hogy ez nyílt politikai állásfoglalás volt az ügyészség részéről, hiszen a képviselők hivatalos személyek, velük szemben legfeljebb a rendőrség intézkedhetett volna, de ők be sem mehettek az épületbe.

Az ügy miatt, az események másnapján feljelentést tettünk, mert egyértelmű volt számunkra, hogy a biztonsági cég törvénytelenül lépett  fel, amikor fizikai erőszakot alkalmazott képviselőkkel szemben. Az ügyészség a mai állásfoglalásával sokadszorra is bizonyította, hogy nem egy független bűnüldöző szerv, hanem a kormánypárt takarító szolgálata, akiknek feladata tisztára mosni a Fideszt és a kormányt.

A Fidesz egyre több eszközt vet be, hogy megfélemlítse az ellenzéki képviselőket és megakadályozza őket a munkavégzésben. Az LMP folytatja a harcot, és a jövőben is minden törvényes eszközzel élni fogunk, hogy rámutassunk a sorozatos törvénysértésekre.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mozsike
2019. január 23. 11:53
A bíróság meg az övék. Ezért nem lehetett nyugdíjazni a bírókat. Látni az ítéleteken. Bajert elítélik a g... szóért, amit a tüntetéseken táblákkal felvonulva hirdetnek. Hát igen. Egyszerűbb lenne a dolguk ha az ügyészség is az övék lenne.
rajgy
2019. január 23. 09:51
"...........Az ügyészség a Fidesz politikai megrendeléseinek végrehajtója..........." Ez így igaz. A László Petra ügy egy "ISTENAJÁNDÉKA" volt a Fidesz számára. A Tapolcai vereség után, a cuki-kampány közepén a liberális média a Fidesz szolgálatába állt, és az ellenzék operatőrére vetette magát. A Fidesz ügyészének csak jó sokáig életben kellett tartani az ügyet. A német médiában a mai napig ott rasszistázzák a Petra nevével együtt a Jobbikot is. https://www.youtube.com/watch?v=hL1-0_Op_SE
llnnhegyi
2019. január 22. 15:34
Jogállami megoldás! Bolond LMP
makapaka2
2019. január 22. 12:46
Nem azért vagytok képviselők, hogy ócska ripacskodást adjatok elő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik