A közönséges és a közönsége

2019. január 21. 14:45

Már az elején szögezzük le: Blanka nem igazán az a szerethető fajta.

2019. január 21. 14:45
Elnyomó ciszgender
Tutiblog

„Blanka a Street Fighter nevű számítógépes játékuniverzum híres vagy talán inkább hírhedt harcosainak egyike. Mielőtt azonban a harcos szó hallatán archaikus mosollyal orcánkon átengednénk magunkat a hősi mondavilágok csalfaságainak és ilyenformán a romantikus jelentéstársítás megtévesztő gyönyöreinek, már az elején szögezzük le: Blanka nem igazán az a szerethető fajta.

Rettegett és állatias a harcmodora. Ha kell, összegömbölyödik, akár egy felbőszült óriás sün, hogy így sodorja páston kívülre riválisát. Speciális képességei közé tartozik a környezetét megsemmisítő elektromos kisülés, mely adottságra állítólag egy villámcsapás révén tett szert. Mondhatni, a vérében van a feszültségkeltés.

Kis szerencsével Blanka előbb-utóbb felébred, észreveszi, hogy nem pusztán vezették, hanem megvezették, és kilép a mesterségesen kreált dimenziójából. Akiben van egy fikarcnyi emberség, ezt kívánja neki, ráadásul segítheti őt azzal, hogy nem indítja el játékkonzolján a Street Fighter közönséges és közösségromboló algoritmusait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2019. január 23. 01:09
A Street Fighter 2 a világ legjobb videójátéka. Szóval megbaszod az anyád.
makapaka2
2019. január 22. 12:55
De azért az ellenzéki politikusok szeretik, mert önmagukat látják benne.
zuriktodor
2019. január 22. 04:55
kancsalmellű vidéki trampli.
makapaka2
2019. január 21. 20:21
Azért pátyolgatja őt az ellenzék, mert önmagukat látják benne. Semmi tudás, nagy pofa, agresszivitás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik