Lerágott csont

2019. január 20. 10:53

A magyar ellenzék újra megtalálta Ahmed H. ügyét.

2019. január 20. 10:53
Aristo
Pesti Srácok

„A magyar ellenzék újra megtalálta Ahmed H. ügyét. Igaz, lerágott csont ez, de hát a lerágott csontból is megpróbálhatjuk kiszívni a velőt. Pirítóssal nagyon finom.

Olvasom, hogy a kitűnő szír kvantumfizikus, ciprusi halász, balkáni turista és útlevélhordozó ügyében jogerős ítélet született, öt évet kapott és – az igazságszolgáltatás nagyobb dicsőségére – ennek értelmében azonnal szabadon is engedték. Mehet vissza Ciprusra a halakhoz. Nincs szebb annál mint mikor utat tör magának az igazság.

Azt is olvasom, hogy emberünk bepereli a magyar államot, mert a nemzeti konzultáció kérdőívén negatív kontextusban szerepelt a neve és az neki fájt, méghozzá pontosan 8 millió forintnyira. Elég nagy fájdalom lehet. Az kártérítési ügy tárgyalásán azt is elmondta panaszos hangon, hogy rosszul érezte magát a börtönben. El kell mondjam, szerintem ez azt jelenti, hogy a foglalkozás elérte célját, mert többnyire azért csuknak börtönbe embereket, hogy ott ne érezzék jól magukat; ezt hívják ugyanis büntetésnek. Ha nem ez lett volna a cél akkor inkább beutalják egy hatszemélyes tevewellnesre és adnak neki még vagy két útlevelet. Fénykép is készült a tárgyalásról, ahol Ahmed talpig kurtavasban jelent meg.

Majd felállt és a keleti bazárok arab árusainak megható stílusában hazudozott összevissza.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IV. Fawkes
2019. január 21. 05:58
Kiszarják, megeszik. Ezt szeretik..
alter_ego
2019. január 20. 21:23
Valamelyik gittegyleti vezértehén anno azt nyilatkozta, hogy ha ott lett volna Röszkén, ő is hajigálta volna a határvédőket. Azzal mi van? Tudja valaki?
Bell & Sebastian
2019. január 20. 17:54
Arab szevasz. Tíz év múlva újrakezdi.
írmag
2019. január 20. 16:49
A tények dokumentálható ismeretében "Bárándy Péter sztárszocialista sztárügyvéd" ellen, a mi pénzünk védelme érdekében, meg kell indítani az eljárást, a tények meghamisítása és hazugság miatt, legalább 24 millió forint erejéig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik