A véleményszabadság mindenkit megillet

2019. január 20. 09:14

A liberális sajtó megint egy általa ideológiailag átitatott ügy mentén igyekszik megosztani a jobboldalt.

2019. január 20. 09:14
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„A liberális sajtó megint egy általa ideológiailag átitatott ügy mentén igyekszik megosztani a jobboldalt. Innen üzenjük: nem fog sikerülni!

Bár a politikai korrektség határtalan diktatúrája ennek ellentmondani látszik, a véleménynyilvánítás szabadsága mindenkit megillet. Amikor a liberális sajtó propagandájával a szélsőséges extremitások normálissá formálásában élen jár, ezzel nyilvánvalóan ellentmondásra készteti a »túloldalt«, mely sokszor akár hasonlóan radikálisnak tűnő módon fejti ki véleményét. Adott témában akárkinek is legyen igaza – szerintünk egyébiránt a természetes rendet tisztelő álláspontnak van –, egy dolgot bizonyosnak érzünk. Mértéket nem ismerő tabudöntögetéseikkel a liberálisok már rég elvesztették az erkölcsi alapot arra, hogy a velük ellentétes állásponton lévőktől elvitassák a véleménynyilvánítás szabadságának puszta lehetőségét.

Legfőképpen azon állami entitásoktól nem vitathatják el, melyek alkotmányos kötelessége a keresztény kultúra védelme.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kola
2019. január 21. 06:54
Hogyan áll össze az Akadémia éves költségvetése, mekkora közvetlen költségvetési támogatás érkezik a köztestülethez, és mekkora a saját bevétele?” – többek között ezt szerettük volna megtudni a Magyar Tudományos Akadémiától (MTA). Egyelőre azonban nem kaptunk választ, arra hivatkozva, hogy lapunk nem reagált egy, a szerkesztőségünk számára megküldött levélre, amelyben az MTA Böröcz László szavait véleményezte."'......gender meg mindenféle értelmetlen szarokra milliárdokat költenek... vannak ott igenis semmmire való ingyenélők... és milliárdokkal kárositanak meg minket... tegyék láthatóvá mire költenek... és igenis a kormány határozza meg hogy milyen kutatásra van igény
Zokni
2019. január 20. 19:30
"... a politikai korrektség határtalan diktatúrája ennek ellentmondani látszik, a véleménynyilvánítás szabadsága mindenkit megillet..." - írja. Persze az itteni agyhalottaktól nehéz elvárni, hogy felfogják: azzal nem fosztanak meg senkit a véleménynyilvánítás szabadságától, hogy hülyeségnek minősítik a mondandóját. Miután ez az "intézmény" is megteszi - államköltségen. Hogy ennek mi köze van a pc-hez? És tőlem is kapja a fizetését, aki ezt írta...
Thasaidon
2019. január 20. 15:05
Egyébként az Alapjogokért Központ csinál mást a szelektív sajtószemlén és a kormánpropagandán kívül? Mert a nevéből arra következtetnék, hogy tökre más a dolga, mint az előbb írtak.
pesti051
2019. január 20. 11:30
Van egy kis probléma a mostani ellenzékkel. A teljes mondanivalójuk kimerül abban, hogy "EZEK LOPNAK, O1G" Arra még utalás sincs, mi van akkor, ha ők kerülnek hatalomra. Mit csinálnának ? Mik a tervek ? Óbán takarogggyyy ! Na, de utána mi van ? Néma csönd. Sajnos a laikus szemlélő számára ebből az jön le, hogy eddig Óbán lopott, most meg mi szeretnénk. Ez azért kicsit kevés. Ez is egy szabad vélemény volt, bár nem volt píszí, akkor lehet, hogy nem is vélemény ? És nem is szabad ? (Ilyeneket még csak gondolni sem)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik