Tatabányán tüntettek az ellenzéki képviselőnők

2019. január 19. 17:07
Mi a teendő Orbánnal és „kutyáival” szemben? Részt kell venni a választásokon, és az ellenzéki összeborulás jelöltjére kell szavazni – jelentette ki Kunhalmi Ágnes.

Tatabányán tüntettek az ellenzéki pártok vezető politikusnői – adja hírül a Mérce.

Bősz Anett, a Liberálisok képviselője a kiállás, a tiltakozás kultúrájának meghonosodásáról beszélt. Ezután Demeter Márta, az LMP tagja szólalt fel, aki szerint a kormány semmibe vette a munkavállalók és a szakszervezetek követeléseit, azonban az ellenzék most együtt mozdul velük. Hangsúlyozta: legfontosabb feladatuk jelenleg a rabszolgatörvény eltörlése, azonban tennivalóik ennél számosabbak. Kiemelte azt is, támogatják a sztrájkot. Elmondta továbbá, ők a multik helyett az emberek oldalán állnak, így bojkottot hirdetnek a túlóratörvénnyel élő multik ellen.

Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő azt kérdezte ki akarja kimosni Bayer Zsolt száját.

Kijelentette: azért vannak ott, hogy egy tatabányai se érezze magát egyedül, majd az egész országnak üzente, hogy ők, fehér sapkások itt vannak, hogy megmentsék az országot. Feltette a kérdést: mi a teendő Orbánnal és „kutyáival” szemben? Részt kell venni a választásokon, és az ellenzéki összeborulás jelöltjére kell szavazni – válaszolta.

Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa kezdetnek leverőlegényezte Németh Szilárdot, majd arról értekezett, Némethet a bíróság többször elítélte, emellett még hazudik is. Szerinte Orbán és Németh azért „hazudnak” róluk, nőkről, mert félnek. Szabó kijelentette, addig nem hátrálnak meg, míg Orbán hatalmon van. A képviselő ezután felszólított minden résztvevőt, beszéljenek a NER bűneiről mindenkivel, aki nincs azokkal tisztában.

Szél Bernadett a szélsőséges társadalmi egyenlőtlenségekről beszélt, melyek abban is megnyilvánulnak, hogy Orbán és társai luxusrepülőznek, luxusjachtoznak, miközben a nép gyermekeinek heti hat napot kell dolgozniuk. Elmondta: „egységben az erő”

Vadai Ágnes arról beszélt nem azért lett politikus hogy gombokat nyomogasson, hanem hogy egy jobb országot csináljon. Eközben lassan több a stadion, mint a körzeti orvos, a miniszterelnök pedig fél kiállni a nép elé és elmondani, ez a helyzet teljes mértékben megfelel neki.

Varga-Damm Andrea, a Jobbik képviselője emlékeztetett, egy éve senki nem gondolta volna, hogy valaha egy színpadon fog állni a fehér sapkás politikusok. Orbán azt hitte, ő majd uralkodni fog ezen az országon, azonban Magyarországon nem uralkodhat senki.

A továbbiakban a büszke magyar nemzetről értekezett, valamint arról, hogy jelenleg Magyarország neve szitokszó Európában, azonban ezen változtatni kívánnak.

A tüntetés végén a politikusok közösen elénekelték a Kossuth-indulót.

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Prolinok.
Blanka figyelmeben: a munkasok nem prolik.
Prolik azok, akik odzkodnak a munkatol, irigykednek, masok kepebe kiabalnak, hazudnak, csalnak, trukkoznek es mindenkitol sajnalnak valamit. Tipikus kisemberek, mint berlethamisito Kunhalmi, a miniszterelnok kepebe sipolo Szabo Timea, Gyurcsany apro Vadaija es a tobbi Varga-Dammok.

Válaszok:
Berecskereki | 2019. január 19. 17:30

"Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő azt kérdezte ki akarja kimosni Bayer Zsolt száját." - aztán egy hatalmasat rúgott a képzeletbeli ajtóba.
Hadházy meg azért nem volt jelen, mert a lyukas zokniját mosta és stoppolta?

"Prolik azok, akik odzkodnak a munkatol, irigykednek, masok kepebe kiabalnak, hazudnak, csalnak, trukkoznek es mindenkitol sajnalnak valamit. Tipikus kisemberek, mint berlethamisito Kunhalmi, a miniszterelnok kepebe sipolo Szabo Timea, Gyurcsany apro Vadaija es a tobbi Varga-Dammok."

Tévedésbe vagy. Akiket felsorolsz azok nem prolik, hanem lumpenproletárok.

Kiestel a szerepedbol.
Nem tulora az, hanem egyenesen rabszolgasorba taszitas.
De a feher sapka-sal kombo majd csak megved. A hidegtol mindenkepp. Alatta a tok, tok marad. De a tok marad.

Ez szerintem világszinten is új műfaj: PARLAMENTI KÉPVISELŐK tüntetnek - tömeg nélkül, kvázi magukban...

Válaszok:
Google | 2019. január 19. 18:03

Sot.
Szetszorodnak az orszagban, hogy mindenhova jusson beloluk.
A pechjuk az, hogy minel jobban meg- es kiismerik oket, annal kevesbe kernek ezekbol a fehersapkas megvaltokbol.
Voltak kockasak, feketek, most feherek, de igazabol mindig: vorosek!

Inkabb wellnesseznenek - idejuk van, telne is ra, a szallodak is jol jarnanak - felteve, ha nem keriteseken, korlatokon maszkalnanak, foldon fetrengenenek. Ajtok fognanak ki rajtuk, jegyeket hamisitananak, egyszoval tennek, amit szoktak. Valnanak nevetsegesse.
Kicsit forgassak meg a felforgatok brossurait, valamit mintha felreertettek volna ezek a moliere-i ertelemben vett tudosnok.

Aha. :)))
Ezért uralkodik ma estére KRIPTANANGULAT a 444-en, ATV-ben, hvg.hu-n... :)))

2017-2018:
Magyarországon az ÁTLAGKERESETEK 26%-KAL NŐTTEK.

A kutyák nem voltak ott
. Mi, kutyák vagyunk a többség. De ők mik?

Hát mit ne mondjak. Egyébként is tiszta gáz az összes tyúk, de megtetézve ezzel a nagyanyám korabeli kötött sapkával, és sállal, vér ciki! Pont olyanok, amilyennek kinéznek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés