Kubatov azzal érvel az alkalmatlanságom mellett, hogy depressziós vagyok

2019. január 19. 17:32

A szorongás, a depresszió, a pánikbetegség, a fóbia és a kényszerneurózis nem bűn, nem tesz alkalmatlanná egy közhivatal betöltésére.

2019. január 19. 17:32
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke és pártigazgatója, az FTC első embere azzal érvel az alkalmatlanságom mellett, hogy depressziós vagyok. Egy beteg ember.

Ezúton jelzem, hogy a szorongás, a depresszió, a pánikbetegség, a fóbia és a kényszerneurózis nem bűn, továbbá nem tesz alkalmatlanná egy közhivatal betöltésére – ellentétben a cinizmussal, a romlottsággal, a szociopátiával és a cezaromániával, mely tulajdonságok dolgában Kubatov Gábor igencsak élen jár.

Neurotikus embereket stigmatizálni, csak mert a politikai ellenfelei közt épp van egy: felelőtlenség és embertelenség. Ha jóhiszemű volnék, azt írnám, hogy amit Kubatov Gábor előad, az egy primitív előítélet, mely nyilván az ostobaságából fakad, és ami egy befolyásos közszereplő szájából nagyjából úgy hat, mintha mondjuk cigányozna, zsidózna vagy buzizna. Csakhogy inkább azt gondolom, hogy Kubatov Gábor hideg racionalitással megtervezett karaktergyilkosságot folytat. Itt hívom fel figyelmét a tényre, hogy a depressziósok jobban teljesítenek többlépcsős döntési folyamatokban, mint az egészségesek – jobb a helyzetelemző készségük és a kitartásuk.

Ha Kubatov Gábor legközelebb találkozik a fasiszta kopaszaival, akik nemrég erőszakkal akadályoztak meg egy népszavazást, remélem megemlíti majd nekik, hogy azért szoptak le a dicsőséges nemzetiszocialisták és hungaristák, mert amikor a legnagyobb volt a pofájuk, amikor épp az övék lett Európa, ellenük feszült egy depressziós lelkibeteg, Winston Churchill. Biztos alkalmatlan volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2019. január 21. 00:24
"A szorongás, a depresszió, a pánikbetegség, a fóbia és a kényszerneurózis nem bűn, nem tesz alkalmatlanná egy közhivatal betöltésére." Nem bűn, de alkalmatlanná tesz közhivatal betöltésére.
zuriktodor
2019. január 20. 20:53
látszik, hogy nem vitt még hivatalt. akkor tudná, hogy depressziósan, pánikbetegen nem lehet dolgozni. de ott van példának a Demszky. Ő is pánikbeteg volt.
Héja
2019. január 20. 20:02
Robi, gyere ki a depresszóból, ülj be egy másikba és kavargasd a kávéd. Ez a legjobb, amit tehetsz.
tevevanegypupu
2019. január 20. 19:27
Biztos meglepő lesz amit írok, de ezekkel a szorongásos betegségekkel bizony nem lehet valaki főpolgármester..ugyanis ezek tényleg akadályozzák a rendszeres munkavégzésben. Kérdezze csak meg az idegorvosát, tényleg tiszta szívből javasolja-e, hogy maga Budapest főpolgármestere legyen..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik