Őrizzék meg a gyűlés békés jellegét

2019. január 19. 12:39

A Belügyminisztérium felkéri a szabad gyülekezés jogát gyakorolni szándékozókat, hogy tartsák be Magyarország törvényeit.

2019. január 19. 12:39
Belügyminisztérium

„A Belügyminisztérium felkéri a szabad gyülekezés jogát gyakorolni szándékozókat, hogy közterületi véleménynyilvánításuk alkalmával tartsák be Magyarország törvényeit. Őrizzék meg a gyűlés békés jellegét, ne veszélyeztessék mások testi épségét. A gyűlés befejeződését követően hagyják el annak helyszínét.

A rendőrség minden segítséget megad a gyűlés szervezőjének vagy az annak tekinthető személynek ahhoz, hogy a rendezvény békés jellege fennmaradjon. A gyűlés szervezője, résztvevője az ingyenesen hívható +36 80 180 780 zöld számon is bejelentést tehet abban az esetben, amennyiben azt tapasztalja vagy vélelmezi, hogy a gyűlés rendjét, lefolyását felelőtlen személyek megzavarják vagy meg akarják zavarni.”

(OS-MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2019. január 20. 17:40
"A Belügyminisztérium felkéri a szabad gyülekezés jogát gyakorolni szándékozókat, hogy tartsák be Magyarország törvényeit." Pont azért vannak tüntetések, mert a kormány nem tartja be a törvényeket, még azokat sem, amiket ő hoz.
Tapeino
2019. január 19. 18:36
Felesleges volt a felhívás, mert ezek mind síkhülyék és gyáva nyulak...Ahogy voltak mint eddig sokszor és lesznek ezután sokszor..
Pelso j.
2019. január 19. 17:48
Gondolom, a belügyminisztérium hétfőn felkéri a közbeszerzési eljárások, pályázatok résztvevőit, hogy tartsák be Magyarország törvényeit.
Viz Elek
2019. január 19. 15:34
Követelem, hogy a kutyapárt terveinek megfelelően minden kresz parkban tartsanak éjféltől reggel 8.-ig félpályás útlezárást, mert az talán meghátrálásra kényszeríti O1G -t, és visszavonja a rabszolgatörvényt. /Ez biztosan nem törvénysértő!/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik