Az összes ellenzéki párt Soros zsebében van

2019. január 18. 11:24

A mostani ellenzéki főpolgármester-jelöltek és az előválasztás egy gigantikus roncsderbi. Interjú.

2019. január 18. 11:24
Kubatov Gábor
Kubatov Gábor

„Karácsony Gergely azzal kezdte a választási kampányát, hogy leállítaná a Liget-beruházást. Mit üzen a baloldal ezzel a budapestieknek?

Jó példája ez annak a baloldali gőgnek, amivel évek óta szembesülünk a fővárosban. A balliberális elit mindig azt hirdeti, hogy csak ők, és kizárólag ők a fejlődés letéteményesei. Demszky Gábor mindig is hasonló szellemben nyilatkozott, majd 20 év alatt lassan, de biztosan elmaradtunk Pozsonytól, Prágától és Varsótól. Amit maga után hagyott, az korrupció és csőd. A mostani ellenzéki főpolgármester-jelöltek és az előválasztás egy gigantikus roncsderbi.

Bukott, levitézlett politikusok próbálják kritizálni azt a budapesti városvezetést, amely a kisujjával többet tett kilenc év alatt a fővárosért, mint a Demszky-féle társaság húsz év alatt.

Horváth Csaba két évtizede politizál, és nem tud mást felmutatni, mint hogy társa volt a korrupt Hagyó Miklósnak. Puzsér Róbert maga vallotta be, hogy egy depressziós, beteg ember. Karácsony Gergely pedig gyakorlatilag csődbe vitte Zuglót, és mára a kerület odáig jutott, hogy a saját vagyonát kell kiárusítania.

Szemernyi kétségünk se legyen afelől, hogy pontosan ugyanez történne Budapesttel, ha netán az ellenzéknek valamilyen baleset folytán sikerülne megkaparintania a hatalmat. Én legjobban Tarlós Istvánt sajnálom, hogy ilyen méltatlan ellenfelekkel kell vitáznia.

Lát-e esélyt a Liget-projekt eddigi eredményeinek a megvédésére?

Nem lehet kérdés, hogy a Liget-beruházást végig kell vinni. Semmi nem indokolja a leállítását. Miért is tennénk? A mostaninál fényévekkel szebb és élhetőbb városrész épül, több zöldfelülettel, és a 21. századhoz méltó körülményekkel és infrastruktúrával. A baloldal légből kapott indokokkal támadja a beruházást, ez tipikus pökhendi liberális arrogancia.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2019. január 19. 21:27
na ez a patkány is megszólalt. nem ciki , hogy a világon a legtöbb közpénz fordítjuk egy elmebeteg dagadt tehetségtelen fasz hobbijára, mégsem tudtok semmilyen eredményt felmutatni. mi lenne, ha még a pénzt is meg kellene keresni hozzá. okádék patkány
alter_ego
2019. január 18. 19:47
Aha... Szóval piros kocsid van! :-DDDD
bumburi
2019. január 18. 18:24
A "Mi Hazánk" nem sorosbérenc párt :)
dakotasámán
2019. január 18. 12:30
"Az összes ellenzéki párt Soros zsebében van." az összes ellopott közpénz pedig a mutyikirály és a maffia tagok zsebében. és az a szomorú, hogy ez a rosszabb változat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik