Még gyerek

2019. január 18. 22:59

Johannes Thezeroth
Facebook

A Blanka most csúnyán beszél, holnap meg belekarcolja a mami dugi csuszatésztájával az alkarjába, hogy Netflix, vagy mi a pöcsömért vannak oda mostanában azok a gyökér gyerekek.

„Életemet és véremet, mindkét cicimet stb., de már megint igen leakadtam valamin. :(
Itt van ugyebár Blanka.
Nem mondom, hogy Blanka okos kislány, hanem mondom, hogy kevésbé okos kislány. Viszont azoknál az ellenzéki bácsiknál és néniknél egészen biztosan okosabb, akik engedték neki, hogy egyáltalán felszólaljon azon a bizonyos tüntetésen a szájával. Nemhogy engedték, azóta is biztatják, jól van, Blanka, ügyes vagy, Blanka, jól megmondtad nekik (Blanka). Kunhalmiék még egy ötöst is beírtak az ellenőrzőjébe (vagy mi a punamuna, nem bírom már követni az eseményeket én), szóval részükről ez az egész izéke továbbra is rendben van, mi több, direkte kívánatos.
Furakodnának a kunhalmik a puha húsok közé, sajnos ezt is ismerjük, oké, tovább.
Szóval mindez nagyon, nagyon gáz, sőt "esküszöm, nekem kellemetlen" - hogy kicsit a jobboldali-radikális Dopeman papa egyik újabb nótáját (tököm, hát mért hívják nótának a nemnótát? mindegy) is megidézzem. Persze.
De: vajon AZ mennyire van rendben, hogy felnőtt emberek elkezdik a Blankát alázni? Szerintem egyáltalán nincsen rendben.
Hiszen még gyerek, bazdmeg.
A gyerekek mondanak mindenfélét, érted, a Blanka most csúnyán beszél Magyarország miniszterelnökéről, holnap meg belekarcolja a mami dugi csuszatésztájával az alkarjába, hogy netflix, vagy nintendo, vagy mi a pöcsömért vannak oda mostanában azok a gyökér gyerekek.
Szóval: szálljunk le a Blankáról, ne gecizzünk vele, ez lenne a javaslatom.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/141723

Ajánljuk még a témában