Nem tiltottak ki sehonnan

2019. január 18. 15:56

Hangzatos címekben és jól sikerült fotóval próbáljátok alátámasztani, hogy engem, Bohár Dánielt kitiltottak a Parlamentből és a Képviselői Irodaházból.

2019. január 18. 15:56
Bohár Dániel
Bohár Dániel
ECHO TV

„Megint félrevezetik az olvasókat!
Kedves balliberális médiumok! (index, hvg, 168 óra, hírklikk, 24.hu)
Nagyon kedvelem a munkásságotokban, hogy mindig próbáltok törekedni nemcsak az objektív és a független, hanem az igazságot nyomokban tartalmazó tájékoztatásra. Hiába az igyekezet, ez megint nem sikerült. Ismét hazudtatok.
Hangzatos címekben és jól sikerült fotóval próbáljátok alátámasztani, hogy engem, Bohár Dánielt kitiltottak a Parlamentből és a Képviselői Irodaházból.
A szenzációként tálalt híretek nem igaz, hanem (ahogy már megszokhattuk tőlelek) hazugság. Senki nem tiltott ki egyik előbb említett épületből sem.
Nektek lehet, hogy ez még újdonságként hathat, de a hiteles tájékoztatás egyik alapvető eleme az érintettek megkérdezése. Még Ujhelyi Istvánnak is sikerült megszereznie a telefonszámomat, talán nektek is összejött volna. Ha magatokat legalább kicsit újságírónak nevezetik, akkor legközelebb próbáljátok meg nem lespórolni az újságírói munkát.
Ennek a ténynek a fényében szeretnék helyreigazítást kérni a nyilvánvaló hazugságokkal szemben.
Üdvözlettel:
Bohár Dániel”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magnézium
2019. január 19. 15:15
"nem az a lényeg, hogy kinekvan igaza, hanem az ellenfelek kartácstüze alatti összezárás" - Trombitás Kristóf. Az igazság nem számít. Bohár Dániel, ez a ti hitvallásotok, úgyhogy ne gyere az igazsággal.
Magnézium
2019. január 19. 13:34
Jajj a propagandamunkás milyen kis önérzetes.
catalina9
2019. január 19. 12:28
Nem tiltottak ki sehonnan" csak várjuk ki a végét, lehet, hogy már úton van a héber egyetemet végzett Gudfrend elvtárs...
áfonya
2019. január 18. 23:56
Két észrevétlen tüncizés volt . Metrósztrájk, amit az utazók nem vettek észre. Útsztrájk, amit meg az autósok nem vettek észre. https://pestisracok.hu/forradalmarok-orban-csak-a-veresbol-ert/?fbclid=IwAR3Dx-rkHfdGHtfKk60ENBJbFEdZXU2nM3buneqxRBQDVtRT2RpWrr6ArhE
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik