Orbán Viktor és a krumplileves esete

2019. január 17. 21:51

Soha nem tört még ki ekkora vita a miniszterelnök fasírtjáról.

2019. január 17. 21:51
Tálos Lőrinc
Reflektor

„Soha nem tört még ki ekkora vita a miniszterelnök fasírtjáról, miközben csak azt nem vesszük észre, hogy valójában annyi történt, hogy a miniszterelnök kommstábja nem ismeri a magyar valóságot. Ha ismerné, nem botlott volna el a Gundel-névben.

Az egész azzal kezdődött, hogy Orbán környezetében kitalálták, hogy a »puritán« szó ismételgetésével próbálják elejét venni annak, hogy a miniszterelnöki hivatal átköltöztetése milyen nehezen indokolható költségekkel járt, hiszen működni eddig is működött. Ennek jegyében kitalálták a Kádár »krumplileves"« János stratégiát és lőttek róla egy fotót a menzán(!) egy csoffadt fasírttal (nem összetévesztendő Gulyás Gergellyel, aki az asztal túloldalán vág komoly fejet a kamerának. A fasirt középen látható a tányéron.) Eggyel nem számoltak, hogy a Gundel a magyar embernek olyan márkanév, mint a Gerbaud (lásd még Pokorni bon mot-ját a MOL-kisrészvényes baloldaliakról). Ha azt hallja Gundel, az számára azt jelenti neki, hogy oda születni kell. A fotót kirakták és számításukkal ellentétesen rányitották a szélgépet egy vödör érett szarra. 

Csakhogy, ha megnézzük azt a sokat mutogatott étlapot, akkor az tényleg egy menzáé. Nincs rajta se kaviár, se libamáj, napi menü van rajta meg főzelék feltéttel. A hisztivonatról viszont nincs leszállás, azóta megy az újabb és újabb fogás keresése, hogy az »adófizetők pénzéből« támogatjuk a miniszterelnök olcsóbb ebédjét, miközben ugye nem Orbánra főznek, hanem a HR-es Marikára. Lehet, hogy a miniszterelnök nem is eszik ott, csak egy beállított fotó kedvéért ment le egyszer és utoljára. Tulajdonképpen semmilyen hiteles információnk nincs Orbán Viktor étkezési szokásairól, csak beállított fotók. Orbán kolbászt akaszt a füstölőre, mint minden rendes magyar ember. Orbán egy utcai büfében eszik gyrost, mint bármelyikünk, illetve Orbán hokedliról eszik a grízeslaskát menzán eszi a Stefánia-vagdaltat. Eközben lehet, hogy Orbán Viktor nem nőtt ki a gyerekkorból és igazából chipsen, csokoládén és kólán él. Esetleg vegán – a füstölős képen is gabonakolbászt lógat –, vagy éppen ellenkezőleg kizárólag bálnazsírban sült bébifókát hajlandó enni, vagy védett madarakat. Lehet, hogy kenyéren és vízen él, de lehet, hogy az igazi Gundelből viszik neki minden nap páncélozott autóval a Kobe-marhából készült bélszínt. Minderről fogalmunk nincsen, kommunikáció feszül kommunikációnak, az egyik szerint Orbán a nép fia, aki megveti a luxust, a másik szerint vagy luxusétteremben étkezik, vagy csak pofátlanul olcsó a széles nyilvánosságtól elzárt miniszterelnökségi menza, esetleg mindkettő egyszerre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. január 18. 18:46
És a te napi étkezésed menüjét mikor látjuk te korlátolt firkász? Mert arra is kíváncsiak vagyunk. Csak és kizárólag!! Ekkora baromságot csak a tehetetlen lassan fogyó balpártok tudnak elkövetni. Ja, meg a minden békalencsére ugró firkászok! Nem érzed,hogy hülyék vagytok Tálos elvtárs????
tango47
2019. január 18. 09:48
"... lőttek róla egy fotót a menzán(!) egy csoffadt fasírttal (nem összetévesztendő Gulyás Gergellyel, aki az asztal túloldalán vág komoly fejet a kamerának. " A cikkhez mellékelt fotó miatt sokan azt hihetik, hogy Tálos Lőrinccel valamilyen rokoni kapcsolatban vagyok, úgy hasonlít az apám f@szára. Ez csak a véletlen műve lehet, ezért minden ilyen híresztelést cáfolni fogok.
zakar zoltán béla
2019. január 18. 08:49
Lőrinc Kankalinyingrádi dinnyéje
balbako_
2019. január 18. 08:35
Megkapták a szerződést is amit a Gundellel kötöttek közbeszerzési eljárást követően és úgy jártak, mint a trafikmutyival. Maradt a lumpen proli hergelése, hogy hú, meg ha micsoda urizálás folyik ott a várban. Már az ár is vitatott /21 milliárd 3 év alatt egy új épülettel együtt (volt tábori püspökség) plusz a költöztetés. /Csak tájékoztatásként írom a Nyugati pályaudvar mellé építendő Kormányzati negyed tervelőkészítési szakasza 10 milliárdba került 2009-es áron!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik