Túl a törvényeken

2019. január 15. 10:34

Az ellenzéki pártok magasról tesznek a magyar törvényekre.

2019. január 15. 10:34
Kis Ferenc
Magyar Idők

„Manapság divatba jött az alternatív eskütétel, az ellenzéki képviselők január elején saját követeléseik mellett kötelezték el magukat ily módon az Országház lépcsőjén.

Az említett honatyák és honanyák memóriájában talán már távoli, halvány emlék csupán az a tavaly májusi nap – éppen a nyolcadik a hónapban –, amikor esküt tettek többek között az Alaptörvény és a jogszabályok betartására.

Ideje emlékeztetni őket fogadalmukra, mert az utóbbi hetek eseményei azt mutatják, hogy az ellenzéki pártok magasról tesznek a magyar törvényekre, és tudatos provokációkkal, a jogszabályok áthágásával igyekeznek jelentéktelenségüket feledtetni, politikai létjogosultságukat indokolni a közvélemény előtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2019. január 15. 23:49
Orbántól tanulták, te majom.
írmag
2019. január 15. 20:40
Tehát a törvény védelmében a büntetés és minden vonzata tekintetében!
annamanna
2019. január 15. 14:38
A KARMELITÁBAN FALFŰTÉS VAN. MIVEL OLDOTTÁK MEG A FŰTÉST A REFEKTÓRIUMBAN?
Pierre
2019. január 15. 13:48
orban es bunszervezete, valamint annak holdudvara ugy tekint a torvenyre, mint egy eszkozre, amivel o hatalmat gyakorolhat, masnak pedig engedelmesseget parancsolhat. Egy uj feudalis vilagkep szerint ertelmezi. Sajat maga, ha utban van neki a lopashoz, a visszaeleshez, atszabja, egyeni kepviseloi inditvannyal, salatatorvennyel, osszecsalt 2/3-al pillanatok alatt atpreseli a modositasokat, kiuresitve a parlamenti format. Vagy gyakran csak semmibe veszi sajat maga irt torvenyeit, alkotmanyat is. Viszont egybol kuldeteses demokrata valik belole, a jogallamisag felkent vedelmezoje, ha felmerul a gyanuja, vagy csak a kepzelgese arrol, hogy az elnyomni szant polgarok nem engedelmeskednek teljesen az idokozben o altala, az emlitett modon alkotott szabalyoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik