Jobbik: Meg kell állítani a fideszes gyűlöletet!

2019. január 15. 15:52

A Jobbik szerint családok szakadnak szét vagy tagjaik nem beszélnek egymással a Fidesz által meghonosított gyűlölet miatt.

2019. január 15. 15:52

Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő és szóvivő szerint meg kell állítani a Fidesz által Magyarországon meghonosított gyűlöletet, amely odáig vezetett, hogy családok szakadnak szét vagy tagjaik nem beszélnek egymással.

Bebizonyosodott, hogy a Fidesz 2008-tól az összes kampányában tudatosan, a gyűlöletkeltésre, mások bemocskolására, az emberek szembefordítására és hazug, mesterséges ellenségképek megalkotására helyzete a fő hangsúlyt – jelentette ki az ellenzéki politikus keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Fidesz kampányát egykor segítő, már elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársának, George Birnbaumnak Svájcban a hétvégén megjelent interjújára hivatkozva. 

Az interjút „beismerő vallomásnak” nevezve Szilágyi György azt hangsúlyozta: az elmúlt időszakban a Jobbik csaknem kétszáz pert nyert hazug álhírek miatt, idén tíz munkanap alatt nyolc alkalommal adott igazat a bíróság a pártnak „a fideszes hazug médiával szemben”.

Más civilizált országokban nem maradhatna a helyén egy olyan kormány, amelyről kiderülne, hogy több kampányát is hazugságokra építette, közpénzekből, saját hatalmának megtartása érdekében – fogalmazott. Hozzátette, a társadalom ébredezik, elege van ebből a hazugságáradatból, így el lehet zavarni azt a kormányt, amely „mind erkölcsileg, mind szakmailag már régen megbukott”.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2019. január 16. 10:57
Demokráciában sem maradhat a parlementben olyan párt,amely nem tud elszámolni százmilliókkal,tartozásait nem fizette meg.Az ilyen párt?alakulatnak szükségtelen állami támogatást adni,ingyen etetni az adófizetők pénzén a szilágyi és társai féléket.Munka nélkül nincs jövedelem,a hablaty,mellébeszélés ócska baloldali duma.
mokány
2019. január 16. 07:58
"...Más szemében a szálkát észre vevé, Sajátjában a gerendát feledé...."
dick52
2019. január 16. 07:14
Mindig is birka népség volt asztal Jobbik!!
noge
2019. január 16. 00:17
Szilágyi, te jobban tetted volna, ha meg sem szólalsz. Te vagy az egyik legócskább, gyűlölködő, primitív focihuligán a közéletben. Gratulálok, hogy lesüllyedtél a pártcsaládod (dk-mszp-momentum...) szintjére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik