Dollármiliókat fizet a Fidesz azért, hogy gyűlöljék egymást az emberek

2019. január 15. 10:12

Ha lett volna még bármilyen illúziónk, most azt írnám, hogy utolsó darabja is összetört.

2019. január 15. 10:12
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Dollármiliókat fizet a Fidesz azért, hogy gyűlöljék egymást az emberek

Ha lett volna még bármilyen illúziónk, most azt írnám, hogy utolsó darabja is összetört. A 24.hu tegnap - a svájci Basler Zeitung cikkére hivatkozva - hosszadalmas írásban mutatta be, hogy az amerikai Finkelstein és cége hogyan árulja a tömeggyűlöletet elfajzott politikai pártok és kormányok számára, a választási győzelem érdekében.

Az egyik legjobb vevőjük a Fidesz volt, kiknek megrendelésére állították össze és vezényelték le a Soros Györgyöt ördögként lefestő, őt démonizáló gyűlöletkampányt. 

Dollármilliókért csepegtették a mérget, segédkeztek abban, hogy előítélet és félelem tartsa össze a Fidesz mögötti közösséget, és uralhassák az országot.

A politika nem kötelezően ilyen. Nem igaz, hogy a cél szentesíti az eszközt. Nem igaz, hogy nincs alapvető erkölcsi kötelessége a hatalmon lévőknek. Mert van: a kormányzás a közjó szolgálata, nem elfajzott eszmék képviselete es terjesztése.

Mocskos eszközökkel, mocskos politikai termékkel uralja az országot egy mocskos rezsim. 

Van még kérdés?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timur Link
2019. január 16. 19:15
Bocs: 2004 december 111. Ez még rosszabb!
Timur Link
2019. január 16. 19:14
Ferenc testvér! A magyar választók nagy része akkor sem kedvelne téged, ha fizetnének érte! Csak mondom. Mellesleg Finkenstein tanácsadónak a Fidesz 2008-ban alkalmazta, DE mikortól volt kampánytanácsadótok Ron Werber? 2002? Egy gyors idézet a 444(!!)-ből. "Arról nem lehet vita, hogy az izraeli tanácsadó, Ron Werber irányításával az MSZP állt bele először egy totális negatív kampányba Magyarországon, még 2002-ben." Csak, hogy mindenki tudja! Akkor még nem is beszéljünk a 2005 december 11-ről, amikor magyart állítottatok szembe magyarral! Jó tanács! Ferenc! Ne igyál annyit, mert az alkohol öli az agysejteket!
gutyanj
2019. január 16. 08:02
Igen van kérdés. Szépek a gondolatok, csak van egy kis baj. Már bizonyítottad az ellenkezőjét amikor hatalmon voltál. Vannak dolgok az életben, amikor értelmes ember nem ad még egy esélyt. A te hatalomra kerülésed ilyen. Isten mentsen meg bennünket attól, hogy te a hatalom közelébe kerülj! Kígyó vagy, sokszor bizonyítottad, amikor pedig még tehettél volna az ország érdekében.
Sulammit
2019. január 15. 23:57
Van! Magadat minek tartod? Magadról mit képzelsz? Ki mondta, hogy ha kell az ördöggel is összefog? „Ha a szavazók sokaságában nagyon erős a leváltási szándék, az ördöggel is összeállok, csak ne a Fidesz maradjon." Látjuk összefogtál, de a végeredményét is. Nem tudtad, hogy a Sátán mindig cserben hagy? Így jártál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik