Van pár kérdésem a Központi Nyomozó Főügyészséghez

2019. január 10. 10:32

A tetteimért minden felelősséget vállalok akkor is, ha teljesen nyilvánvaló, hogy nem akartam senkinek sem ártani.

2019. január 10. 10:32
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Van pár kérdésem a Központi Nyomozó Főügyészséghez:

A »közmédiában«a képviselőket verő fegyveres biztonsági őrök ellen nem indul eljárás? 

Miért nem nyomoznak akkor, amikor a papíron hétszázezer forint megtakarítással rendelkező Orbán Viktor hatvanpusztai kastélyban lakik, és milliárdos luxusjachtokkal és magánrepülővel utazik? Mit csinál az uniós pénzeket ellopó Tiborcz István szabadlábon?

Én a tetteimért minden felelősséget vállalok akkor is, ha teljesen nyilvánvaló, hogy nem akartam senkinek sem ártani, a rendőrökért is tüntettem, és politikai véleményt nyilvánítottam sok ezer emberrel közösen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fakocka
2019. január 11. 13:16
Szerintem a partikellék eldobásáért, minimum öt év sitt járna. Az OLAF jelentés szerinti Elios ügy bűnszövetkezete, viszont nem ér nyomozást. Hát így.
Kala pál
2019. január 11. 13:11
Egy dolgot biztos kér tőle a főügyészség-a személyi igazolványát. Na kisfiatalember szurkolj magadnak, hogy még az nap visszakapd!
Szőke Ciklon
2019. január 11. 11:18
Szóval nem akartál senkinek rosszat? Az ávósok is valami ilyesmit mondtak Elvtárs, nem ELLENED jöttünk, hanem ÉRTED! Érted?
Poletikus
2019. január 11. 11:12
De ovónéni, mért engem tetszik büntetni? Tessék nézni, hogy a Peti mit csinált!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik