Ételhordóval ment a Gundel-menzába Varju

2019. január 9. 13:04
Az álmok valóra válhatnak!

Varju László és Gréczy Zsolt a előző sikertelen kísérletük után ma végre bejutottak a Miniszterelnökségre. Varju László – aki távozáskor kijelentette a Miniszterelnökség munkatársainak, hogy még ne vegyenek mérget a mindennapos megjelenésükre – távozáskor megmutatta a kapott ételeket a sajtó megjelent képviselőinek.

Társa, Gréczy Zsolt elmondta, hogy szerdán „B” menüt kértek, ebben vöröslencse-saláta sonkával, valamint burgonyafőzelék tojással töltött vagdalttal szerepel. Hozzátette, hogy megtekinthették az éttermet, és megkapták a kért szerződéseket is.

Azt is elmondták, hogy Iványi Gábor alapítványának fogják eljuttatni a kikért ételeket. 

(A videó forrása a DK Facebook oldala)

Összesen 145 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Beírtam az Oltalom Karitatív Egyesület honlapjának keresőjébe "2017. évi beszámoló" és a következő találatot adta ki:

Feltöltés alatt!

Egy év alatt nem volt idejük feltölteni?

Gyur­csány sor­ban áll a 780-as me­nüért a par­la­menti men­zán - Fotó + Étlap

Mi­köz­ben ál­szent módon za­jon­ga­nak a kar­me­lita menza árai miatt, Gyur­csány és a DK-s kép­vi­se­lők, ahogy ez a na­pok­ban ké­szült fotó bi­zo­nyítja, rend­sze­re­sen sor­ban áll­nak a par­la­menti menza min­den­nél ol­csóbb éte­le­i­ért. Gyak­ran ét­hor­dó­val jön­nek, úgy vi­szik haza a ked­vez­mé­nyes bab­le­vest és som­lói ga­lus­kát.
https://ripost.hu/cikk-gyurcsa..

A ripost.hu biztos téved, mert Iványi alapítványának hordják az ebédet. ;-)

Nincs benne a 2017 évi beszámoló és a Közhasznú jelentés sem

Varju László és Gréczy Zsolt megint lukra futott, ahogy a témát felkapó média és az őket támogatók.

Az csak hab a tortán, hogy a HVG firkásza az elmúlt hetekben megjelenteket csokorba foglalva kísérletet tesz a kormány lejáratására. A mérgezés sikerességét pedig a hozzászólások bizonyítják.
"Az egójánál fogta meg a kormányt az O1G-kampány, és a Fidesz tehetetlen ellene"
Szerző: Windisch Judit
https://hvg.hu/itthon/20190110..

Számtalan étkezdében hasonló árak vannak az országban. Így úgy néz ki, hogy jelenleg már nem is az ár a probléma, hanem a Gundel. Azonban az is kiderült, hogy a Gundel a korábbi kormányoknak i végzett szolgáltatást. Akkor most mi a probléma, miért ez a nyáladzás?

Íme két szolgáltató árai

Károlyi Sándor Kórház
2013. július 9-től Intézményünk lehetőséget biztosít külső személyek számára is ebéd megvásárlására, saját ételhordóban történő elszállítással is. Az ebéd díja 700 Ft/menü, mely levest és egy főételt foglal magába. A befizetés telefonos egyeztetés után kórházunkban lehetséges. + Étlap
http://www.karolyikorhaz.hu/ko..

HISTORIA HANGVILLA ÉTTEREM
H-8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Napi menü 950 Ft
+Étlap
http://www.historiahangvilla.h..

Válaszok:
Berecskereki | 2019. január 10. 9:22

Hozzátartozik még, hogy Gréczy Zsoltnak egymillió felett, Varju Lászlónak másfél millió forint felett van a jövedelme, az egyéb kedvezményes szolgáltatás igénybevételéről nem is szólva.

Az Európai Unió, politikai pártok korifeusai – lásd Sargentini jelentés – örökké az alapjogokat mantrázzák, de arról elfeledkeznek, hogy az ártatlanság vélelmi is alapjog, amely a közszereplőket is megilletné. Ezt azonban kikerülik azzal, hogy ez csak vélemény és a közszereplőnek tűrnie kell.

Jó lenne, ha ez a témát is, ha már annyira fontos az emberi jogok kérdése, megnyugtatóan és igazságosan rendeznék uniós és tagországi szinten és megfelelő büntetés kapna az, aki az állítását nem tudja bizonyítani.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés