Rendpárti strucc terrorizált Esztergomban

2019. január 5. 08:21

Sarokba szorította a gyanús idegeneket az óriás strucckakas.

Jurassic Parkra emlékeztető jelenetek történtek egy esztergomi struccfarmon, ahogy egy hatalmas strucckakas vette át az események irányítást a megrettent emberektől egy időre.

A sztoriról: az Állatmentő Liga fb-oldala számolt be. Át is adjuk nekik a szót:

„Esztergomba egy struccfarmra idegenek jöttek látogatóba, délutánra az összes madár egy kivételével aki ez a kakas volt bementek a helyükre, majd amikor az emberek távozni akartak, megijedt, hogy egyedül van kint, és bepánikolt. Megtépte a gondozóját, és bekergette az embereket a hátsó házba. Aminek az ablakát kopogtatva sakkban tartotta a látogatókat. Voltak kinn a Rendőrök, de a helyzet nekik is új volt, így többen is tőlünk kértek segítséget. 

Kollégáink elsőre befogóbotos tereléssel próbálkoztak, de a madarat jobban izgatta a bent lévő idegenek. Majd szépen lassan raklapokkal egy falat húztak a kert közepére és egyre beljebb terelték a kezükben lévő raklapokkal az állatot, míg be nem terelték, és az emberek kiszabadulhattak. Próbáltunk egy csoportképet csinálni a kimenekült csapattal, de annyira örültek a szabadulásnak, hogy percek múlva mindenki elviharzott.”

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/141041

Ajánljuk még a témában