Országunkat elárasztotta az agresszivitás

2018. december 17. 00:01

Nagy Alekosz
Facebook

Bejelentem, hogy a csőcselék és a kormány közötti kommunikációs csatorna egymásközötti közvetítését és párbeszédét elvállalom!

„Tisztelt Volner Úr! Nem kell a 300!

Országunkat elárasztotta az agresszivitás. Megnemértés, egymás melletti elbeszélés, pankráció van. A kormány nemtalál közös nevezőt a csőcselékkel. A csőcselék nem képes olvasni a sorok között. Nem képes, mert nem is akar. Támadni, gyújtogatni, városokat blokád alá venni akar. Békét nem.

Ennek a tarthatatlan állapotnak a megoldása a kommunikáció! Nem a 300. Ide kommunikátor kell! A 300 csak olaj volna a tűzre. Bele sem merek gondolni abba, mi volna akkor, amikor a bulinegyedben a portaszolgálatot leadó íkubajnokok háromszázasával vonulnak föl a primitívek ellen. íkuorgia!

Ezennel bejelentem, hogy a csőcselék és a kormány közötti kommunikációs csatorna egymásközötti közvetítését és párbeszédét elvállalom! Ha fölkérnek. Békítettem énmár ki nagyobb hatalmakat is mint ez a csipcsup patkányinvázió

Elértem, hogy Kim Dzsong Un Kedves Vezető, leszerelje a ballisztikus rakétáit. Folytattam én már párbeszédet Mark Zuckerberggel, de magával a Pápával is. A Tököli nehézfiúkról már nem is beszélve.

Kérem a Holdingot, hogy a békesség és a további vérontás elkerülésének a nevében nevezzen meg, hivatalosan kérjen föl a kormány és a patkányinvázió közötti egyetemes közvetítői és párbeszédi feladatára!

Nem kell a 300!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/140282

Ajánljuk még a témában