Azért volnék én náci?

2018. december 12. 14:04

Puzsér Róbert
Facebook
Nyilván az volna a helyes és európai magatartás, ha a politikai korrektségnek és a szándékos félreértés elkerülésének a szellemében soha többé nem beszélnék cigányokról és fehérekről.

„Azért volnék én náci, mert nem arra akarok segélyt adni a mélyszegénységben élő nőknek, hogy szüljenek a döngölt padlóra, hanem arra, hogy tanuljanak, törjenek ki a nyomorból, és azután vállaljanak gyereket?! Azért volnék náci, mert esélyt akarok adni annak a gyereknek az emberhez méltó életre?! Mert a fűtetlen szobában, döngölt padlón zajló élet: emberhez méltatlan élet. Egy szóval sem mondom, hogy a nyomorban élő nők ne szülhessenek, mindössze azt, hogy az állam ne finanszírozza és terjessze a nyomort a segélyezéssel. Ezért Setét Jenő cigány jogvédő nácinak bélyegzett. Ezzel a gyalázatos, koholt váddal – mint egy interneten terjedő, releváns véleménnyel – szembesültem az ATV számonkérőszéke előtt.

Nyilván az volna a helyes és európai magatartás, ha a politikai korrektségnek és a szándékos félreértés elkerülésének a szellemében soha többé nem beszélnék cigányokról és fehérekről. Egyedül azt sajnálom, hogy nem kérdeztem meg: szerintük léteznek-e cigányok egyáltalán?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A segélyalapú "szociálpolitika" a hazai "európaiak és haladók" találmánya. Arra "jó", hogy konzerválja a szegénységet, függővé tegye a benne élőket, és elszoktassa őket a saját életükért való felelősség gondolatától. Így a segélyezett "áldozat" lesz, a segély pedig a gonosz többségi társadalom lelkiismereti adója. Nem mellesleg a segély szavazatvételre is jó.

Ezen a paradigmán kívánt változtatni a kormányzat, amikor munka- és tanulásalapúvá akarta tenni a szociálpolitikát. A sokat átkozott közmunka munkaszocializációs tapasztalatot ad azoknak az embereknek, akik nemzedékek óta kimaradtak a munkaerő-piacról.

A tanulásalapúság pedig az igazolatlan hiányzások után elvett családi pótlékban vagy az ingyenes tankönyvekben és iskolai étkezésben nyilvánul meg.

HA megkerdezed szemforgatoan es ajtatosan kijelentik hogy "nem. Csak magyarok, magyar allampolgarok leteznek." majd szepen hatbaveregetik magukat a nap bolcsessegeert.

Persze hogy az, de azért röhelyes látni, hogy szembejött vele a poltikai rögvalóság, és hogy mennyire csípi a szemét:)
Mondhatni: jó reggelt, Robi, leszel te még antiszemita és 0rbán-bérenc is a választásig!

A szélsőbalnak mindenki náci, aki Marxtól jobbra áll.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés