Se Békés Márton, se Bayer Zsolt, se Szakács Árpád nem akart se betiltatni, se égetni könyveket

2018. december 12. 08:12

Apáti Bence
Magyar Idők

Annyit jeleztek, hogy a nagy diktatúrázás közepette a balliberális elit nagy szeretettel fogadja el az állítólagos önkényuralom pénzét.

„A kultúrharc sűrűjében széles parasztlengőkkel és övön aluli ütésekkel csapkodó balliberális kollégáktól természetesen nem meglepő ez a fajta harcmodor. Építő jellegű kritikák és előremutató, konstruktív viták helyett pontosan így álltak bele például Békés Márton kollégánkba – no és az úgynevezett kultúrharcba is –, akiről azt terjesztették, hogy szinte biztosan Esterházy- és Spiró-könyvekkel szokott alágyújtani az agyonpirospaprikázott pacalpörköltet tartalmazó bográcsa alá, miközben elégedett arccal olvasgatja Orbán gratuláló üzenetét.

Pardon, levelét, hisz a körúton kívül nincsen se internet, se térerő.

Az igazság ezzel szemben az, hogy se Békés Márton, se Bayer Zsolt, se Szakács Árpád nem akart se betiltatni, se égetni könyveket. Pusztán annyit jeleztek, hogy a nagy diktatúrázás közepette a balliberális elit nagy szeretettel fogadja el az állítólagos önkényuralom pénzét, miközben az elnyomásáról szóló történetekkel turnézza körbe az ellenzéki sajtót, ha új lemeze, könyve, színdarabja vagy filmje jelenik meg.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/140032