Ezért voltam muszáj eljöjjek Magyarországról – CEU-s diákok rémvallomásai Orbán Magyarországáról

2018. december 8. 17:26

Kurtz ezredes
Tutiblog

Nézzük azokat a xenofób incidenseket, amelyeket a CEU eddig nagyvonalúan elhallgatott!

„Most, hogy a CEU a törvényes határidő előtt egy hónappal határidőt szabva a kormánynak inkább mégis elköltözik a világ legélhetőbb városának számontartott Bécsbe, vessünk számot azzal, hogy sokkal többet vesztettünk egy sokszínű elitegyetemnél. Nézzük azokat a xenofób incidenseket, amelyeket a CEU eddig nagyvonalúan elhallgatott, de most mégis hirtelen fontosak lettek számukra!

Kapoor, az elbűvölő indiai lány! Szociológusként a világhírű hyderabadi egyetem végzős hallgatója. Magyarországra az antiszemita kormánypropaganda antiszemita címlapjainak tanulmányozása céljából utazott. Színes viseleteivel mindig derűt és jókedvet kölcsönöz a campusnak, egyszer azonban CEU-s kitűzőben akart kacsakloákát vásárolni a hentesnél, és a heteroszexuális fehér férfi bárdjával inkább őt fenyegette meg. A pénztáros is undorral nézett rá a közértben, amikor meg szerette volna kóstolóként orral felszívni kis mennyiségben a zacskós fűszereket vásárlás előtt, ahogy az az ő kultúrájukban szokás.

Hannelore és Rachel, a nyelvtanár LMBTQ-pár! A több éve hazánkban élő házaspár az összehasonlító gendernyelvészet komoly, elismert tudósa, valamint karitatív tevékenységként puszta jóemberségből semleges személyes névmásokat oktatnak több vilánynyelven is elhagyatott borsodi és baranyai zsákfalvakban. Hannelore-t többször inzultálták, kinevették, rosszallóan néztek, miközben kézenfogva sétált Párjával a templom előtt. Rachelt tettleg is inzultálták, amikor ittas és garázda elemek “Mocskos buzi” kiáltással téptek ki kék fürtöket hajából. Azonban mindketten úgy döntöttek, hogy nem adják fel, és továbbra is itt szeretnének toleranciát oktatni. Azonban az egész projekt ellehetetlenül most, hogy a magyar kormány mégse hajlandó megfelelni a CEU szabályainak.     </div><!--.text-->
                  <div id=

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/139868

Ajánljuk még a témában