Bombariadó: megszakították a CNN élő adását

2018. december 07. 07:46

Októberben már történt hasonló.

2018. december 07. 07:46

Hamisnak bizonyuló bombafenyegetések miatt péntekre virradóra kiürítették a CNN amerikai hírtelevízió irodáit New Yorkban.

A szerkesztőségi szobákat élő adás közben kellett kiüríteni. Don Lemon műsorvezető megszakította műsorát, majd kisvártatva Twitteren közölte: „Az én élő műsorom kellős közepén kellett evakuálni. Bombafenyegetés. Előre elkészített műsor megy adásba. A rendőrség nyomoz. Maradjanak velünk”.

A műsorvezető percekkel később az utcáról jelentkezett be, és elmondta: valaki betelefonált, hogy a szerkesztőség épületében öt bomba van elhelyezve.

Az azonnal helyszínre vonuló rendőrség lezárta a környéket, és a kiürítés nyomban megkezdődött. Egy óra múltán azonban a munkatársak visszamehettek, és folytatódott az élő adás. A rendőrség Twitteren közölte, hogy a fenyegetés hamis volt, de a nyomozás folytatódik.

A CNN New Yorkban lévő irodáit októberben egyszer már kiürítették, szintén bombafenyegetés miatt. Akkor egy férfi robbanószerkezetet küldött az épületbe John Brennan, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) volt igazgatójának, aki a CNN rendszeres elemzője. Az elkövetéssel gyanúsított 56 éves Cesar Sayoc ellen vádat is emeltek, letartóztatásban várja a tárgyalását.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2018. december 07. 12:24
Mi lenne, ha kevesebbet hazudnának? Talán ritkulnának a fenyegetések.
Megtalálta
2018. december 07. 12:22
Fake newsnak fake bomb jár.
Máris Ottokár
2018. december 07. 08:20
Engem gyíkká változtattak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik