Ha fehér nő vagy, nem szavazhatsz Trumpra!

2018. november 23. 18:18

Vincze Emília
Figyelo

Ha valaki nem az ő tetszésük szerint szavaz, akkor az biztosan értelmileg korlátozott és akaratgyenge, de amúgy éljen az elfogadás!

„Van viszont a társadalomnak egy olyan szegmense, akikkel a mai napig nem tudnak mit kezdeni és sehogy sem tudják megmagyarázni, hogy ők miért szavaztak Trumpra és a republikánusokra. Ők a fehér nők.

Hogyan szavazhatnak egy nyíltan szexista és nőellenes jelöltre a nők? Két éve próbálják az újságírók és a közvélemény kutatók megfejteni ezt a rejtélyt, de úgy tűnik kifogott rajtuk. Utolsó reményük az volt, hogy nyíltan felszólították a fehér nőket a félidős választások előtt, hogy ha valaki igazán nőnek érzi magát, akkor nem támogathatja Trump pártját. Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy mennyire tudták befolyásolni a szavazókat.

Most pedig ismét próbálják megmagyarázni a magyarázhatatlant: a fehér nők igazából teljesen tudatlanok, nagyrészük apolitikus és a tájékozatlan vidéki fehér férjük miatt szavaznak a republikánusokra.

Aha. Nem tudom, ilyenkor mi fogalmazódik meg az újságírók fejében, talán ezzel akarnak szimpatikusak lenni a választók számára, hogy legközelebb mindenképp rájuk hallgassanak. Ki tudja, de nem ismeretlen ez a fajta lenéző stílus a magyar média számára sem.

Ha valaki nem az ő tetszésük szerint szavaz, akkor az biztosan értelmileg korlátozott és akaratgyenge, de amúgy éljen az elfogadás!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/139125