Bevándorlás

Hillary Clinton: Európának korlátoznia kell a bevándorlást!

2018. november 22. 22:13
Az amerikai politikus felszólította Európa vezetőit, hogy kommunikálják határozottabban: nem tudnak további menedéket és támogatást adni a bevándorlóknak.

Európának kordában kell tartania a bevándorlást, hogy megfékezze a jobboldali populisták egyre növekvő térnyerését – nyilatkozta Hillary Clinton a Guardiannek.

Az amerikai politikus felszólította Európa vezetőit, hogy kommunikálják határozottabban: nem tudnak további menedéket és támogatást adni a bevándorlóknak.

A Guardiannek adott interjúban az egykori demokrata elnökjelölt dicsérte a német kancellár, Angela Merkel nagylelkűségét, de rámutatott: véleménye szerint a bevándorlás feltüzelte a választópolgárokat és hozzájárult a Brexithez, valamint Donald Trump megválasztásához is. 

„Azt hiszem, Európának fogást kell találnia a bevándorláson, hiszen ez az, ami lángra lobbantotta a tüzet" – mondta Clinton.

„Csodálom a nagyon nagylelkű és könyörületes intézkedéseket, amelyeket különösen az Angela Merkelhez hasonló vezetők tettek, de meglátásom szerint Európa már megtette a részét, és nagyon világos üzenetet kell küldenie: nem vagyunk képesek továbbra is menedéket és támogatást nyújtani” – vélekedett Clinton az interjúsorozatban, amelyet vezető politikusokkal készít a Guardian a jobboldali, populista erők európai és amerikai megerősődéséről.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szóval, mégis probléma a bevándorlás? De akkor miért populizmus a bevándorlás ellenzése?

Bár azt is kérdezhetném, miért baj az emberek igényeinek kiszolgálása?

Válaszok:
pollip | 2018. november 23. 6:32

"Európának kordában kell tartania a bevándorlást, hogy megfékezze a jobboldali populisták egyre növekvő térnyerését – nyilatkozta Hillary Clinton a Guardiannek."

Kétszínű, hazug, rohadék banda. Tudtam én, hogy eljön az idő, amikor a ballerek nem tudják tovább tolni a menekültügyi nonszenszt, amire 2015-ben felültek, de hogy pont ez a gonosz szipirtyó adja meg a hangot...

Másrészt, miféle indok ez? Azért, nehogy a populisták még jobban előretörjenek? És a szívszorító jajgatás a menekültek sanyarú sorsa miatt? Az mehet a kukába?

Az eddigi bevándorláspolitikátok szar sem ér, és szarra sem jó, haszontalan, szentimentális giccs. Nem vezetők vagytok ki, hanem emberi hulladékok.

Obama és Hillary volt aki lángra lobbantotta a tüzet a Közel Keleten.

Szóval köszönjük, de nem kértük a zűrzavaros vélémenyét.

Aki nem ballib, az mind populista és barna inges.

Es hogy is volt hogy nincs felso hatar?

Mellesleg a bevandorlast nem azert kell megallitani mert nepszeruve valnak a jobboldali populista (ertsd demokrata) partok, hanem mert ROSSZ

Ha Hillary úgy érzi, mi is hozzájárultak a bukásához ( egyébként nem ), annak örülök.

Sztalin 37-es cikke: Akiknek a siker a fejebe szallt.
A kolhozositas tulkapasairol.
Lehetett mutogatni de ugyanugy ment tovabb minden

Ezt a spinét láttam már valahol..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés