Figyelő: Macedónia korábbi jobboldali miniszterelnöke Soros útjában állt

2018. november 21. 16:09
A Figyelő szerint a Gruevszki-ügy hátterében fellelhető az amerikai milliárdos hálózata.

Nem meglepő módon az ellenzék és sajtója ismét a Soros-féle csoportok oldalára állt Nikola Gruevszki ügyében – írja a Figyelő. Az összefoglaló cikk szerint Macedónia korábbi jobboldali miniszterelnöke Soros útjában állt, migrációellenes politikát folytatott, az ellene folyó politikai lejáratókampány és koncepciós eljárások mögött pedig fellelhető az amerikai milliárdos hálózata.

 

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szomorú, sőt politikai horrortörténet. Már maga Gruevszki elleni vád - hatalommal való visszaélés - olyan ködös és gumifogalom, amely alapján bárkit el lehetne ítélni.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2018. november 21. 16:42

G. Soros Sátán-kommandói - megrendelésre - bárkiből rövid időn belül börtönlakót demokratizálnak, - aki döntési helyzetben VAN.

Csak Soros-Sátán tegye le a pénzt.
Ő leteszi.
Senki nem tudja, - már a keresztények közül - miből.
Már az, ha egy felelős személy egy bizonyos boltban vásárol: színtiszta korrupció, csak ügyész kell hozzá...
Mindenesetre: minél többet sátánkodik, annál nagyobb a pénzforrásának keresztmetszete...

"A Zoran Zaev Soros-bábkormány a nemzetközi közösség részéről – kiemelten pedig az EU (Tusk, Juncker, Mogherini, Hahn) és a NATO (Stoltenberg) részéről – gyors és egyértelmű pozitív fogadtatásban részesült. Hoyt Brian Yee amerikai helyettes államtitkár tevőlegesen is részt vett a macedóniai új kormány megalakulásában.

A Soros-hálózat befolyása Macedóniában óriási: ártalmatlanöregember György
ugyanis néhány évvel ezelőtt rátette a kezét az országba áramló amerikai fejlesztési forrásokra, amelyekben Macedónia egy államközi együttműködési szerződés szerint 2008 óta részesül."
USA-államtitkár, Soros, NGO-k, migránsok, ...
EURÓPA - és maga az Egyesült Államok - GIGANTIKUS MÉLYÁLLAMI ÖSSZEESKÜVÉS SZENVEDŐJE ÉPPEN:
A VÉGKIFEJLETIG!
De akkormajd ne tessék a keresztényeket hibáztatni, kérem tisztelettel.
Senkinek eszébe ne jusson: ha jót akar...

Még vki ezt elhiszi? Lenézik a magyarokat. Az öreg zsidó helyett más ellenséget kellene találni, de mivel nincs Finkelstein, nincs innováció. Egy kétmilliós, soha nem létező szlávország, mely a görögtől orozta el a nevét és Nagy Sándort. Ezért az országért és Putyinért dobjuk el becsületünket. Gusztustalan!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Figyelő írása nagyon zavaros összefoglalás. Csak azt nem tudjuk meg belőle, hogy milyen tartalmú felvételek okozták a belpolitikai balhét, valóban megfigyeltetett-e húszezer embert ez a Gruevszki, miről szólt a választási csalási vád ellenük, hogy kerültek a felvételek az ellenzék vezetőjéhez, és miért voltak kénytelenek engedni Gruevszkiék a nemzetközi politikai nyomásnak a különleges ügyészség felállításáról. Ahogy azt sem, hogy korábban miért állapodtak meg arról, hogy a Soros-szervezetek kezelik az amerikai pénzeket, hiszen sejthették, hogy abból fogják finanszírozni az ellenzéket.

Tekintettel az írás Gruevszkit mosdató jellegére, a magamfajta kormánypárti olvasó számára is elég egyértelműnek tűnik, hogy ez a menedékes ember választási csalást és törvénytelen megfigyeléseket szervezett és ebbe bukott bele. Tipikus balkáni történet ez az egész, az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.

Ráadásul olyan emlékeim vannak, hogy a macedón kerítésről akkor döntöttek, amikor már az osztrákoknak és a németeknek is elegük lett az ellenőrizetlen áradatból. Aligha elvi megfontolásokból döntött Gruevszki a kerítésről, inkább informális német kérésre vagy nyomásra.

Ebből következően el tudom képzelni, hogy nem is Orbánt kereste meg először, amikor eldöntötte, hogy a végleg elvesztett politikai játszma után nem vonul börtönbe, hanem külföldre menekül, s meglehet az osztrák vagy a német követség ajánlotta neki inkább Magyarországot. Azon sem csodálkoznék, ha ötven év múlva kiderülne, hogy a németek titokban egyeztettek Orbánnal. Kínos lett volna a hazai közvélemény előtt nekik befogadni ezt a jóembert. Mintha sunnyognának a németek ebben az ügyben.

te nagyon sötét senkiházi, fideszes voltam őszig, de neked első a párt, és utána az ország. Ilyenek a hazaárulok. minden értelmes konzi már elutasítja a fideszt. bázisnak,marad a csőcselék.

Láttunk mi már hami Teller levelet, hamis bajai videót.
Most egy hangfelvétel alapján ítélték el...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés