Összeesküvők pedig igenis vannak

2018. november 18. 11:10
Végh Alpár Sándor
Figyelo

Ez lett az emberiség történetének legnagyobb összeesküvése. Folytatását tervezik.

„Hely hiányában nem részletezem, hogyan fúrta meg a konkurencia, élén Bellel Tesla találmányát. Összefogtak ellene, és Morgan nekik hitt. Elzárta a pénzcsapot, és ezzel száz évre megfosztotta a világot egy korszakos találmány bevezetésétől.

Ráadásul ennek történelmi következménye lett.

1914-ben a német császár vezetékes telefonüzenete későn jutott el a luxemburgi határra, s így hiába szerette volna, már nem tudta megállítani a katonai előrenyomulást. Kitört az első világháború, amelynek vége felé felbukkant a semmiből a káplán Hitler, a kiugrott papnövendék, Sztálin, és a harmatgyönge filozófus, Lenin, akit lezárt vagonban, zsebeiben irdatlan mennyiségű pénzzel – ölében meg egy jól fejlett szifilisszel – küldtek haza Svájcból. Így tervezték a 19. század végén a nagyhatalmak, és így is lett. Ránk zúdult a bolsevizmus és a nácizmus. Előzményeit nagy gondossággal Szolzsenyicin írta meg Lenin Zürichben című könyvében.

Ez lett az emberiség történetének legnagyobb összeesküvése. Folytatását tervezik. Kik? Hol? Mikortól? Isten tudja. Vagy már ő sem?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/138827