Kovács Zoltán leiskolázta a bevándorláspártiakat

2018. november 10. 16:06
Bácskai Balázs
888

Kovács Zoltán levele szerint Orbán Viktor valójában azt mondta, hogy a migráció az európai közbiztonságra, a jólétre és a keresztény kultúrára jelent fenyegetést.

„A hetilap online kiadásának levelezési rovatában megjelent írással a kormányszóvivő arra reagált, hogy a The Economist Facebook-oldalán nemrégiben megjelent, a Hogyan kell leépíteni a demokráciát című videóposzt készítőinek idézete szerint Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, hogy »a muszlim migránsok lerombolják Magyarországot«. A poszt Kovács Zoltán szerint azt is sugallta, hogy a magyar kormányfő a demokráciát aláásó autokraták közé tartozik.

Kovács Zoltán levele szerint Orbán Viktor valójában azt mondta, hogy a migráció az európai közbiztonságra, a jólétre és a keresztény kultúrára jelent fenyegetést, és arra hívta fel a figyelmet, hogy »akik idejönnek, más vallásban nevelkedtek, és teljesen eltérő kultúrát képviselnek.«

»Egy olyan évszázad után, amelyben két világháború is katasztrofális károkat okozott, és fél évszázadnyi kommunizmus után, amely igyekezett eltörölni nemzeti önazonosságunkat, Magyarország nem fog szabadkozni amiatt, hogy elsődleges fontosságú feladatai közé sorolja kultúrája megőrzését« – áll a kormányszóvivő levelében.

Kovács Zoltán hozzáteszi: látva azokat a kihívásokat, amelyekkel Nyugat-Európa országai szembesülnek a bevándorlás miatt, az Orbán-kormány észszerűen érvel, amikor ragaszkodik ahhoz, hogy a bevándorlást korlátozni kell.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/138433