Demeter Márta a magyar politika nagyon sötét lova

2018. november 9. 17:22

Vincze Viktor Attila
888
A fiatal politikusnő talán nem is a saját maga kedvéért politizál, hanem sokkal inkább valamilyen megbízást teljesít.

„Tehát az MSZP parlamenti képviselőjévé vált Demeter Mártának az édesapja pont akkor lépett be az önmagát antikommunistának meghatározó Jobbikba, amikor a lánya megkezdte a parlamenti politikai karrierjét az MSZMP jogutódjának számító ballib pártban. 

Finoman szólva is annyira ellentmondásos és nem életszerű az a kép, ami ezekből a történetekből kibontakozni látszik, hogy talán nem túlzás Demeter Mártával összefüggésben azt feltételezni, hogy a fiatal politikusnő talán nem is a saját maga kedvéért politizál, hanem sokkal inkább valamilyen megbízást teljesít.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magam azt gondolom, hogy adott médiumok amortizációs üzemmódba kapcsoltak s már nem adott megnyilvánulások kritikája van napirenden, hanem maguk is az ember személyét, a lélekrombolást helyezték célkeresztbe. Tekintsünk szét a megnyilvánulások között, minden irányba. Kinek mi a valós szándéka?

Válaszok:
hhonor | 2018. november 9. 18:09
hhonor | 2018. november 9. 18:38

Egyre gyakrabban érzi azt az ember, újságírás csomagolásban sokszor politikai propaganda és amortizációs tevékenységeket folytatunk, ami már régen nem újságírás, messze esnek adott megnyilvánulások adott etikai kódex elvárásaitól.

Pontosítok, a közvetlen cél úgy tűnik a politikus "eltörlése" a politika palettáról, részben a példa statuálása, s erre eszközként már a politikus személyének amortizációját vetjük be, amihez már tényeket nélkülöző saját, amortizáló fikciókat is gyártunk, a közvélemény személye elleni hangolásához, az olvasó érzelmi befolyásolására törekedve. Feltűnhet, sok helyütt politikában, médiákban egyszerre tesszük ugyanazt ugyanazt DM ellen mostanában, s ez vajon véletlen egybeesés lenne?

"talán nem túlzás Demeter Mártával összefüggésben azt feltételezni, hogy a fiatal politikusnő talán nem is a saját maga kedvéért politizál, hanem sokkal inkább valamilyen megbízást teljesít."

Azt gondolom, hogy nem túlzás ezt feltételezni, ha némely olvasót egybites elektronikus alkatrésznek tekintünk, akiket adott állásba kívánunk billenteni, saját akaratunk szerint.

Bizarr család lehet.
De bizarr volt már Szabó Tímea titkos frigye egy jobbikos ügyvéddel is. (Amásodik gyermeke apjáról meg semmit sem tudunk.)

De ebből is az derül ki, hogy már nagyon kevesen vannak megbízható maffia-veteránok, illetve ifjabb klónjaik.
Az egész ellenzék szegről-végről rokon. :-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés