Ki futott itt lukra?

2018. november 9. 08:06

Gajdics Ottó
Magyar Idők

Trükkök százai, kreatív jogászkodás és lehengerlő kommunikációs offenzíva: ez Soros embereinek módszere, amellyel megpróbálják elfedni a nyilvánvalót.

„Mindenki tudja, hogy az Amerikai Egyesült Államokban a CEU néven elhíresült egyetemnek nincs székhelye és nem folytat ott ténylegesen felsőoktatási képzést. Azaz mostanában folytat valamit, de az olyan, mint amikor a szintén Soros hálózatához sorolható Migration Aid úgy akarja elkerülni az adózási kötelezettséget, hogy párttá alakul.

Indítottak valami tanfolyamot egy takaros kis kulipintyó egyik helyiségében, amelyben eredendően a Bard College működik, még a Soros-egyetem nevét is felragasztották az ajtó mellé, de ezt ott sem veszi senki komolyan. Maga a mesterképzésért felelős tanulmányi osztály vezetője mondja, hogy ez csak egy laza, jelentéktelennek mondható együttműködés, a tanítás javarészt Budapesten történik, szó szerint azt mondta: itt nincsen semmi. Vagyis a vonatkozó törvény alapján Magyarországon nem adhatnának ki amerikai diplomát.

Trükkök százai, kreatív jogászkodás és lehengerlő kommunikációs offenzíva: ez Soros embereinek módszere, amellyel megpróbálják elfedni a nyilvánvalót. Ja, és még valami: gőgös felsőbbrendűséggel előadott pökhendi vádaskodás azok ellen, akik próbálnak átlátni a szitán.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/138342

Ajánljuk még a témában