A nyugdíjasokat sem kímélik az Orbán-csomag sokasodó megszorításai

2018. november 9. 11:31

Demokratikus Koalíció
MTI-OS

A DK követeli, hogy a kormány azoknak a nyugdíjasoknak is szenteljen figyelmet, akik nem tudnak luxus-sertéstelepeket és BMW-flottát felmutatni!

„A nyugdíjasokat sem kímélik az Orbán-csomag sokasodó megszorításai

Az egekbe szökő élelmiszerárakat képtelenek lesznek követni a nyugdíjak, ugyanis már októberben jóval meghaladta az infláció azt a mértéket, amennyivel egyáltalán a nyugdíjakat januártól emelné a kormány.

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelmű, hogy az Orbán-csomag megszorításai sanyarú időket fognak hozni az országban élőkre. A folyamatos drágulást nem követő nyugdíjak mellett a Magyarországon élő időseknek esélyük sincs a kiszámítható, európai nyugdíjaskor megélésére. A fideszesek vagy abban a tévképzetben élnek, hogy az országban minden nyugdíjas Kósa Lajos édesanyja, akinek számolatlanul állnak a felső kategóriás járművek a garázsában, vagy egyszerűen nem érdekli őket a magyar nyugdíjasok sorsa. A DK követeli, hogy a kormány azoknak a nyugdíjasoknak is szenteljen figyelmet, akik nem tudnak luxus-sertéstelepeket és BMW flottát felmutatni!

Rónai Sándor
szóvivő
DK

Kiadó: Demokratikus Koalíció”

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/138355