Bagoly mondja verébnek

2018. november 8. 13:06

Volner János
Facebook

Vona rendkívül bőkezű volt, de most számoljatok el szépen a nyilvánosság felé!

„Érdekes stúdióbeszélgetésben volt részem az ATV-ben. Nemrég ugyanebben a műsorban Sneider Tamást, a Jobbik ideiglenes elnökét udvarias alákérdezéssel kényeztették 20 percen keresztül, kínosan ügyelve arra, nehogy bármilyen kellemetlen témával megzavarják a tévémeghívások elől látványosan menekülő politikust. Az újságírók nekem egy Sneidernek és Gyöngyösinek írt, a sajtónak gondosan kiadott magánlevelem felolvasásával igyekeztek kellemetlen meglepetést okozni - sikertelenül. Ezzel inkább a Jobbik vezetőinek úriemberi léthez fűződő viszonyáról festettek hű képet: olvastak már róla, de még nem ismerik az érzést.

De ha már Sneider Tamásék a süllyedő hajóról menekülő patkányként adják ki a magánlevelezésünket, felteszek neki két kérdést:

Tamás, nem ismersz véletlenül egy olyan jogász hölgyet, aki a Jobbiknál az elmúlt évek során négy különböző kifizetőhely részére mindösszesen közel 1 millió forint/hó megbízási díjat számlázott? Külön a frakciónak, külön a pártnak, külön a pártalapítványnak és külön a sajtóalapítványnak, hogy ne legyen feltűnő... Tudod, akinek a frakciónál az elnöki kinevezésed után a kutakodó kormánypárti újságírók miatt villámgyorsan megszűnt a számlás kifizetése és most már a közvetlen munkatársa számlázza ezeket az összegeket?

Vagy hogy személyeset is kérdezzek: kötött-e a feleséged a parlamenti frakcióval olyan szerződést, amely több, mint havi 1 millió forinttal díjazta a Jobbik First Ladyjét? És most csak a frakcióból származó bevételről beszélek, a másik három kifizetőhely még nincs is benne... Vona rendkívül bőkezű volt, de most számoljatok el szépen a nyilvánosság felé!

Két dolog a végére:

1. Tudom, hogy a Jobbik jelenlegi vezetésének ez hihetetlen, de vannak még olyanok, akiknek az értékrendjük képviseletéről szól a politika és nem a párt pénzeinek különböző jogcímeken történő kiszivattyúzásáról.

2. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. :)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/138303

Ajánljuk még a témában