Pécs összes hashajtójával fosattak ki egy pénztárcát Bálintból, a mohó vízilóból

2018. november 8. 08:26

Bálint csemegének nézett egy medencébe pottyant pénztárcát.

A hírről az RTL Klub Híradója számolt be kedd este Andricz Bertold, a zoo szakemberének elmondása alapján. Az eset, mely még a nyáron történt, dióhéjban:

Bálint, a víziló a medencében hesszelt, mikor beleesett egy kislány pénztárcája. Bálint szereti a hasát, be is zabálta menten a csemegének nézett 15 centis erszényt. Bálint rácseszett. Az állatkert beparázott, hogy Bálint rácseszett (nagy állat, nagy pofa, nagy gyomor, de szűk bélcsatorna, ha ott megakad valami, nagyon hamar elpusztul a víziló) – írja a pecsistop. 

Ezért felvásárolták a város összes patikájának összes paraffinolaját, ami hashajtó. Ezt a 17 kilónyi hashajtót megitatták Bálinttal. Bálintnak először ízlett, aztán már nem, de így járt, aki pénztárcát eszik, hashajtót kap desszertnek. Et voilà! Meglett a pénztárca. Volt benne eredetileg 400 forint, az is meglett. A cipzárja azonban nem. A tárcát csak lepucolgatták, de ki nem mosták az állatkertben, a zoo a benne lévő pénzzel hiánytalanul el tudott számolni. A kislány már nem kérte a tárcát. 

 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/138281

Ajánljuk még a témában