Fidesz: a Jobbik és az MSZP tele van korrupciós ügyekkel

2018. november 7. 18:32

A Fidesz ellenzéki politikusok az Elios-ügyben folytatott nyomozás lezárásával kapcsolatban tett nyilatkozataira reagált.

A Fidesz szerint a Jobbik és az MSZP tele van korrupciós ügyekkel. A nagyobbik kormánypárt ezt Szilágyi György (Jobbik) és Harangozó Tamás (MSZP), az Elios-ügyben folytatott nyomozás lezárásával kapcsolatban tett nyilatkozataira reagálva közölte szerdán az MTI-vel. Mint írták, Szilágyi Györgynek a saját családja szerencsejátékos százmillióival, zavaros cégügyeivel és azzal kell elszámolnia, hogy a Jobbik törvénytelenül finanszírozta saját kampányát, a szocialisták pedig szoros kapcsolatot ápolnak a börtönben ülő Czeglédy Csabával, aki diákokat károsított és lopott meg – olvasható a közleményben.

Szilágyi György korábban azt mondta, az Európai Ügyészséghez csatlakozás szükségességét bizonyítja, hogy annak ellenére szüntették meg az Elios ügyében folytatott nyomozást, hogy az unió csalás elleni hivatala (OLAF) szerint felmerült a költségvetési csalás gyanúja. Harangozó Tamás pedig úgy fogalmazott: a hatóságok az Elios-ügyben folytatott nyomozás megszüntetésével nyíltan az ország tudtára adták: vannak érinthetetlen emberek.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/138259