Liberális párhuzamos univerzumok

2018. október 18. 22:30

Kurtz ezredes
Tutiblog

Egyrészt-másrészt.

„Álmomban két liberális univerzum voltam, és sosem ütköztem össze egymással. Meg másmással.

Egyrészt. Felháborító, ahogy a budapesti Fidesz még mindig a hetvenes években él! Szörnyű vasbetondzsungel és robbanómotor mindenütt. Sehol egy kávézó vagy romkocsma! Szerves kapcsolatot a Folyóval, Zöld Budapestet végre! Ki az autókkal a belvárosból!

Másrészt. Felháborító, hogy nem tudok már rendesen parkolni a bulinegyedben! Újabb izgalmas tervhivatali épületet bontottak le a legendás Volga szálló után! Felháborító az egész. Ezek építészberkekben világhíres kreatúrák. Az üveg és vasbeton játékos elegyei. Csodálatos telefonközpontok, trafóházak, azbeszt-tornyok. 44-es állapotvisszaállítás? Ebből is látjuk, hogy fasiszta geci a kormány!

Egyrészt. Felháborító, hogy az ÉN ADÓMBÓL mindenféle üresen kongó stadionok épülnek!!! Az oktatásegészségügy rohad szét. Egyre jobban butulunk, mert olyan bonyolult dolgokat tanítanak meg nekünk, amire semmi szükségünk. Az egész stadionépítés csak egy őrült Nero hobbiját szolgálja.

Másrészt. Abból is látszik, mekkora Balkán vagyunk valójában, hogy kedvenc narkós nyugati együttesem csak Bécsig turnézik. Kénytelen vagyok ott megnézni őket (az természetesen nem Balkán, csak a pályaudvarok meg aluljárók környékén, a többi részén már inkább Közel-Kelet). Bennünket messze elkerül, mert lerohadt és elavult az egész infrastruktúra. Sokkal jobban is lehetne csinálni ezeket, ha végre ismét az én kedvenc pártom lehetne kormányon!

Egyrészt. Utolsók vagyunk Európában a nyelvismeretet illetően. Ez is természetesen a rohadt kormány sara. A statisztikákon csakis mi, liberális újságírók kozmetikázunk picit.

Másrészt. Megvizsgálták Brittany Murphy zsebkendőjét. We saving the CEU-genderszak. Vagy we’re? Itt az alsós angolkönyved? Gyorsan megnézzük, ez mégiscsak Magyarország legjobb egyeteme.

Egyrészt. Sajnos messze vezetünk minden statisztikában, elhízást, rossz táplálkozást, edzetlenséget és alkoholfogyasztást tekintve.

Másrészt: A portálszerkesztőség azért még beugrik egy kis ropogós csirkeszárnyra a viszkikóstoló után. Az állandó napi edzésmunkájuk okán úgyis vannak olyan erősek, hogy semmi baj nem történhet velük.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/137363