Az encsi lincselés az utolsó csepp a pohárban

2018. október 13. 21:53

Jobbik
OS-MTI

A Fidesznek nem érdeke felszámolni a cigánytelepeket és felzárkóztatni a cigányságot.

„A Fidesznek nem érdeke felszámolni a cigánytelepeket és felzárkóztatni a cigányságot. A Fidesznek láthatóan az a célja, hogy a jelenlegi helyzet fennmaradjon, hiszen így tud a felzárkóztatásra hivatkozva milliárdokat ellopni, és így tud egy egyre népesebb, egyre züllöttebb, egyre olcsóbban megvásárolható szavazóbázist megtartani magának.

A fideszes kormányt az sem érdekli, ha a cigánytelepek lakói bestiális módon tombolnak, törnek, zúznak, vagy épp meglincselik a magyarokat. Az állam, a hatóságok kivonultak a telepekről, magukra hagyták az ott élő tisztességes, adófizető embereket, nyugdíjasokat, dolgozókat a bűnözőkkel szemben. (...)

A Jobbik azonnali beavatkozást sürget az Encshez hasonló települések, településrészek biztonságossá tételéhez. Követeljük, hogy az ország minden egyes bűnügyileg fertőzött cigánytelepén, a telep kellős közepén, 24 órás rendőri jelenléttel létesüljenek rendőrőrsök, az egyenruhások pedig egészen addig legyenek jelen, míg a törvényes rend, a nyugalom helyre nem áll.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/137079