Tarlós: Puzsér a szakmája egyik legjobbja, szívesen nézem a műsorait

2018. október 12. 11:59

A városvezetés viszont másik szakma, nem lehet máról holnapra megtanulni – tette hozzá.

A budapesti főpolgármesteri posztért 2019-ben újra induló Tarlós István volt az ATV reggeli műsorának vendége. Tarlós elmondta: szerette volna befejezni, a saját életét szerette volna élni, teljesültek azonban azok a feltételek – így például a Budapesti Fejlesztési Tanács létrehozása –, amelyek biztosításával képes a folytatásra.

Tarlós a közvetlen főpolgármester-választásra utalva azt is kifejtette: 1994 óta mindig közvetlenül választották meg, „belső spirituális igénye” van az Isten és a nép akaratából elfoglalt pozíciója legitimitására, egy „kvázi kinevezéses” helyzet devalválná a posztot. Hozzátette: ha a saját politikai közösségéből van, aki szuverén, az éppen ő, senki sem mondhatja meg neki, mit nyilatkozzon, mit lépjen, különvéleményét el is szokta mondani. 

Tarlós a főpolgármester tisztre bejelentkezett Puzsér Róbertről is beszélt, elmondva: személyesen nem ismeri őt, de szívesen nézi a szatirikus műsorait, „nekem Puzsér Róberttel a világon semmi bajom nincsen” – jelentette ki. Szerinte Puzsér a szakmája egyik legjobbja, a városvezetés viszont másik szakma, az sem lehet máról holnapra megtanulni. 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/137001

Ajánljuk még a témában