Csak Tarlós

2018. október 12. 08:14

Apáti Bence
Magyar Idők

Jelenleg egy teljesen impotens és alkalmatlan ellenzék próbál Tarlós leváltása érdekében megegyezésre jutni.

„Ehhez képest a magyarországi ellenzék az áprilisi választás előtt még a visszaléptetésekben sem tudott megállapodni. Kompromisszumképtelen volt. Jelenleg egy teljesen impotens és alkalmatlan ellenzék próbál Tarlós leváltása érdekében megegyezésre jutni. Mert, mint azt tudjuk, a politika a kompromisszumok művészete.

Ezt a művészetet nem ismeri se az ellenzék, se Puzsér Róbert, akiről sok egyéb mellett az is kiderült, hogy nem egy újabb trollkodásba mártogatott médiahack, hogy elindulna a főpolgármester-választáson, hanem teljesen komolyan gondolja. Az a Puzsér, aki szinte biztosan úgy kezdi a napját, hogy leüvölti a saját postaládáját. Az a Puzsér, aki minden munkahelyéről nagy dérrel-dúrral, tányérokat törve és ajtókat csapkodva, botrányok közepette jött el eddig.

Puzsér neve egybeforrt a kompromisszumkerüléssel és a normális vitákat helyettesítő, kidagadt erekkel előadott üvöltözésekkel. Ami biztosan jól jön a médiában, de a kompromisszumok művészeté­ben, a politikában viszont a lehető legrosszabb tulajdonságnak számít. Komoly ember pedig nem foglalkozik a Hír TV volt műsorvezetőjének programjával. Az autómentes Budapest víziója körülbelül akkora butaság, mintha valaki Velencéből akarná kitiltani a gondolákat.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/136989

Ajánljuk még a témában