Szijjártó: Magyarország független, keresztény nemzet marad

2018. október 11. 18:30

A CBN riportot forgatott Magyarországról, amiben megszólal a Szijjártó Péter is. Videó.

Az Egyesült Államok legnagyobb keresztény hírcsatornája, a CBN exkluzív riportot forgatott Magyarországról, amiben megszólal Szijjártó Péter külügyminiszter is.

„A Sargentini-jelentés bosszú volt. Az Európai Parlamentben többségben vannak a migrációbarát, bevándorláspárti politikusok” – fogalmaz az interjúban Szijjártó. „A magyar kormány az elmúlt években bebizonyította, hogy a migráció negatív és veszélyes jelenség, amit meg lehet, és meg is kell állítani. Ez a brüsszeli bürokratákat felidegesítette és az Európai Bizottságot is idegesíti. Ezért zajlott le ez a bosszúállás Magyarországgal szemben” – fejtette ki véleményét a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

A külügyminiszter úgy véli, az illegális bevándorlás a legnagyobb kihívás az EU-ban annak alapítása óta. „Az illegális bevándorlás borzasztóan veszélyes jelenség. Nézzék meg Európát, másfél millió ember tudott bejutni az Unió területére mindenféle ellenőrzés nélkül. Senki se tudta, kik ezek az emberek valójában” – fogalmazott Szijjártó.

 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/136968