A kormánypárti tábor két arca

2018. október 10. 20:18
Gömbös Patrik
Intő

Orbán Viktor, ha egyben akarja tartani szimpatizánsainak büszke táborát, jobban teszi, ha nem gyakran látja vendégül a szultánt.

„A határ egyik oldalán a jelenlegi kormányt támogató emberek találhatók, míg a másik oldalán a kormánnyal szemben kritikus emberek. Ha halljuk, hogy valaki tesz egy politikával kapcsolatos állítást, biztosak lehetünk benne, hogy a határnak azon az oldalán mindenki ugyanazt állítja, míg a túloldalán annak tökéletes ellentétét. (...)

De mi a helyzet akkor, ha két sziklaszilárd álláspont ellentmondásba kerül? Ki melyik tekintetben marad következetes és melyik lesz a másik álláspont, amiben viszont pálfordulást követ el? Ki lesz az áruló? Melyikük fog csatlakozni a határ túloldalához, Soros bábjaihoz? Aki megkérdőjelezi Orbán Viktor bölcsességét, vagy aki mosolyogva tapsol egy iszlám bestia érkezése láttán?

Sötétebb kép ez, mint a valóság. De Orbán Viktor, ha egyben akarja tartani szimpatizánsainak büszke táborát, jobban teszi, ha nem gyakran látja vendégül a szultánt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/136918

Ajánljuk még a témában