Ha én volnék Soros György

2018. október 9. 17:09

Puzsér Róbert
Facebook

Csak egy kávét kérnék: ha ilyen növendékeim vannak, többé semmi tennivalóm.

„Amikor Orbán Viktor legközelebb valamelyik diktátor cimboráját fogadja, budapesti jobbágyainak nevében alázatosan kérem, ne bénítsa meg a várost! Számos szép vidéki település van, ahol méltó külsőségek közt megünnepelheti az illiberális testvériséget, nem kell ehhez százezrek életét megkeserítenie.

Kivagyi és értelmetlen erőfitogtatás két napra közlekedésképtelenné tenni egy metropoliszt, csak hogy annak valamennyi lakója a saját bőrén tapasztalja meg: nagyon nagy emberek nagyon fontos találkozója zajlik itt. Orbán Viktor a harmadik kétharmada után igazán elhihetné végre, hogy tényleg első vonalas gengszter – semmi alapja nincs már az Alcsúton felszedett kisebbrendűségi komplexusnak.

Felhívnám továbbá a keresztény Európát védelmező nemzetvezető figyelmét arra, hogy Törökország általa támogatott EU-csatlakozása nem pusztán egy baráti zsarnoknak és rendőrállamának befogadását jelentené, ezzel a döntéssel ugyanis Orbán Viktor az Európai Unió területére paterolna négymillió menekültet és hetvenötmillió török muzulmánt. Ha én volnék Soros György, csak egy kávét kérnék: ha ilyen növendékeim vannak, többé semmi tennivalóm.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/136847