„Választhatunk és nem is, ez igaz-e?” – furcsa kérdést tett fel Orbánnak a DK-s képviselő

2018. október 1. 22:30
A jelek szerint belezavarodott saját mondanivalójába a DK-s Hajdu László, aki a miniszterelnököt kérdezte a főpolgármester-választásról.

Hajdu László, a DK képviselője azonnali kérdést tett fel Orbán Viktor miniszterelnöknek Ennyire fél a Fidesz a főpolgármester-választástól? címmel. Úgy tűnt, mintha az ellenzéki politikus felszólalása során többször is elvesztette volna a fonalat a Ház nem kis derültségére. A miniszterelnöknek is szemmel láthatólag erőfeszítésbe került kihámoznia Hajdu mondanivalóját.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Isiász és mellékhatásai.

"Ez a faszi egy budapesti kerületet vezetett???"
Rákosi által Budapesthez csatolt Rákos kerületet.

Nem veszed észre, hogy mennyire gyerekes, amit csináltok? Felszállt a miniszterelnök egy repülőre. Ennyi tényetek van. A többiből meg kiderül, hogy az ország miért nem enged benneteket kormányozni.

a helyzet az hogy nektek tokmindegy mivel megy. Ha gyalog menne akkor abba kotnetek bele milyen a cipoje.

Nem tűnt olyan szörnyen zavarosnak, bár erős a gyanúm, hogy nem ő írta a szöveget. Mondjuk a felszólalás előtt megtanulhatta volna jobban, mielőtt előadja, mint saját kérdést.

Szomorú, de igazad van. Csak azt nem értem, hogy a Fidesz miért nem adott már ki egy Fehér Könyvet mindezekről. Talán a következő helyhatósági választási kampány előtt.

Statisztikailag igazolt, hogy a legnagyobb mérvű privatizációt a Horn kabinet idején - ennek konkrét irányítója nevét gondolom, hogy nem kell idézni, sokan emlékeznek rá - hajtották végre, ehhez a balliberális korszakhoz köthető az ország legnagyobb mérvű kiárusítása, lerablása.

S ami tragédia, még 2018-ban is ezekre a rablókra - lásd Gyurcsány és társai -szavaznak Rákospalotán az emberek. A lakótelepi embereke felsorakoznak a rózsadombi milliárdos érdekei mögé, hát nem groteszk?

Ebben az a szép, hogy a tavaszi kampányt teljesen a korrupció nagyságára hegyezték ki, Na, most ezek után egy pitiáner repülős történeten ugrálni, egyenes beismerése az eddigi korrupciós hazugságoknak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés