Orbán Ráhel szülése körül komplett fake news univerzum bontakozik ki

2018. szeptember 21. 15:59

Diószegi-Horváth Nóra
Mérce

Az oldalak többsége egyébként, ahol ez a töménytelen kamu burjánzik, montenegrói illetőségű – vagyis lényegében elkaphatatlanok, mást nem nagyon lehet tenni, mint folyamatosan felhívni az emberek figyelmét arra, hogy az általuk megosztott tartalom hazugság.

„Orbán Ráhel, mint kismama, bizonyosan nem érdemli meg, hogy ilyen típusú, hazugságokra épülő álhírek garmadája miatt zúduljon rá egy gyűlöletcunami. Az meg pláne elfogadhatatlan, hogy az egészről nyilvánvalóan mit sem tudó Vajna Tímeára ugyanez várjon, mint ahogy minden bizonnyal Kulka János sem köszöni meg, hogy a neve alatt ilyen nyílt levél pörög. És akkor a főorvosról például még nem is beszéltünk…

Az oldalak többsége egyébként, ahol ez a töménytelen kamu burjánzik, montenegrói illetőségű – vagyis lényegében elkaphatatlanok, mást nem nagyon lehet tenni, mint folyamatosan felhívni az emberek figyelmét arra, hogy az általuk megosztott tartalom hazugság, és hogy az ilyen típusú oldalakon még a napi időjárásjelentés igazságtartalmában is érdemes kételkedni. (...)

Alig két órával azután, hogy a cikket élesítettem, itt a következő kör, Stohl András nyílt levele, melyben Orbán Ráhel mellett áll ki.

»Ráhel a Miniszterelnökünk lánya, tehát nem lehet kérdés, Neki igenis több jár, mint az átlag embernek! «”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/135979