Idegesek, félnek, de ma túl messzire mentek

2018. szeptember 20. 15:18

Hadházy Ákos
Facebook

Ameddig a családom bírja, folytatni fogom.

„A videót a feleségem készítette, a kertünkben garázdálkodó TV stábról. 

Idegesek, félnek, de ma túl messzire menteK, illetve túl közelre jöttek. A kormányt minden jel szerint nagyon zavarja a ma induló aláírásgyűjtés, ami az Európai Ügyészséghez csatlakozást fogja kikényszeríteni. Ez a jó hír. A rossz, hogy a feleségem ma megint zaklatottan hívott fel az előbb hogy a tegnapi után ma megint kamerázzák őt, a gyermekemet és a házamat. Ma már egy teljes stáb jött és konkrétan bejöttek a kertünkbe, a csukott kaput kinyitva. Nyilván pont az aláírásgyűjtés beindítására időzítették a mai aljas rágalom hírt a dezinformációs diktatúra élmunkásai, a tv2/m1/echotv/hirtv gépezet tagjai. A Szekszárdi Polgármesteri Hivatal által ellenünk indított "birtokvédelmi eljárás" lesz az apropó, ami egyrészt vicc, másrészt nagyon is szomorú. Nem tudom azt írni, hogy nem rázza meg alapvetően a családomat ez az egész. Kisfiam valamelyik nap beírta a keresőbe a nevemet , utána megkérdezte, hogy miért jelenik meg rólam ennyi aljasság.

Azért ha valakit érdekelnek a tények: A propagandagépezet hónapokon keresztül járatott le bennünket azzal, hogy idős, szenvedélybeteg szomszédom haláláért én lennék a felelős, vagy hogy én őt “kifosztottam” volna, leginkább az örökösök hazugságaira hivatkozva. Ebben az ügyben a becsületsértési perek természetesen folynak. Az egészen rossz állapotú lakást furcsa módon pillanatok alatt megvásárolta egy kormányközeli tulajdonú kft az engem rágalmazó örököstől. Előtte azonban névtelen fenyegetést kaptam, miszerint majd valaki bűnözőket fog az elhunyt szomszédom házába telepíteni. Rövidesen meg is jelent három férfi, akik a két lakásos társasház udvarára a nyitva hagyott kertkapun jöttek be. Feleségem kérdésére elmondásuk szerint albérleti szerződést kötöttek az új tulajdonossal, de a szerződést nem voltak hajlandóak megmutatni és az új tulajdonos telefonszámát sem adták meg. Miután az rendkívül rossz állapotú lakást meglátták, azt mondták, ez nekik nem felel meg és távoztak. Ezután lecseréltük a zárat és az általunk ismert tulajdonos Kft budapesti villanegyedben található címére elküldtük ajánlva kulcsot, a kertkaput pedig zárni kezdtük. A Kft cégnyilvántartásban található telefonszámán nem értünk el senkit. A következő albérlő így először nem tudott a kapun bejönni. Ő sem volt hajlandó megmutatni a bérleti szerződést, ennek ellenére beengedtük a kapun, hogy körülnézzen, kulcsot azonban nem adtunk neki. Ezután kaptunk a Polgármesteri Hivataltól egy helyszíni szemlére felhívást, ez pont mára , ez véletlenül (???) az EU Ügyészséget célzó aláírásgyűjtés indulásának napján történt volna meg. Gondolom kormánymédia ezért fotózta a családomat és a házamat. Az eljárás azonban természetesen nem fog elindulni - kérésemre tegnap a hivatal elküldte számomra az albérleti szerződést, amin már egy MÁSIK TULAJDONOS, egy magánszemély szerepel tulajdonoskén és bérbeadóként. Ezután természetesen a hivatalban letettem egy kapukulcsot, így nem lesz semmilyen helyszíni szemle, a lejáratáshoz elég lesz ezzel a poszttal beérni. Nyilván így is megoldják.

Amit még el szeretnék mondani üzenni szeretnék a néphülyítő propagandamédia gazdáinak: örüljenek, a családomat tényleg megrázza, amit tesznek velünk. Örüljenek, mert elköltözünk, bár ez komoly áldozatot kíván attól, aki nem lopja hülyére magát, mint ők. Nincs pl uniós pénzből épített “vendégházam”, mint ahogyan az sok fideszes képviselőnek és talpnyalójának van. De ne örüljenek, mert nem külföldre, nem is más városba. És egyelőre ne örüljenek, mert ameddig a családom bírja, folytatni fogom. Amit pedig a tisztességes embereknek szeretnék üzenni: ők vannak többségben, az ilyen aljas történeteket olvasva semmiképpen ne érezzék, hogy félni kell. A kormány sokkal jobban fél - pl. az Európai Ügyészségtől.

Ja: A politikusok családját és magánéletét védő alkotmánymódosítás még biztosan csak a kormánypártra vonatkoznak.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/135916

Ajánljuk még a témában